Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΝΙΚΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ 2-0 ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 20:06

Με δύο γκολ του Λέο Μάτος, στο 17ο λεπτό και στο 90’+5’ του αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ρεβάνς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου. Το παιχνίδι είχε δύναμη και πάθος, όχι όμως ποιότητα, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε προσπάθεια να μην δεχτούν γκολ. Το τελικό 2-0 ωστόσο δίνει σημαντικό προβάδισμα στον πρωτοπόρο και υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
Με ανιχνευτικές κινήσεις από τις δύο ομάδες ξεκίνησε το παιχνίδι της Τούμπας αλλά με το κλείσιμο του πρώτου 15λέπτου ο ΠΑΟΚ πήρε θέση «οδηγού». Στο 16’ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε απευθείας κόρνερ στην τριπολιτσιώτικη εστία και απέκρουσε ο Αθανασιάδης αλλά στο επόμενο λεπτό (17’) ο Λέο Μάτος μετά από κεφαλιά πάσα του Ζαμπά, με πλάγιο βολέ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Αθανασιάδη, ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση.
Ο ίδιος πάικτης στο 90’+5’ με σουτ στη γωνία του Αθανασιάδη διπλασίασε τα γκολ της νίκης της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης. Στο διάστημα των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του Αστέρα Ιγκλέσιας, λόγω διαμαρτυριών.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μάτος, Μίσιτς, Κάνιας (73’ Σάκχοφ). Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια (83’ Σφιντέρσκι), Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Kώτσιρας, Κυριακόπουλος (87’ Καλτσάς), Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνες, Πασαλίδης, Μουνάφο (83’ Μπέλοκ), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Αραβίδης (69’ Δουβίκας).

 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΑΕΚ
Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, βρίσκεται η ΑΕΚ. Με άμυνα από «γρανίτη» και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε 2-0 της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό του ΟΑΚΑ. Τα γκολ πέτυχαν ο Πόνσε στο 63’ με κεφαλιά από σέντρα του Μάνταλου και ο Κρίστιτσιτς στο 90’+1’ μετά από ασίστ του Κλωναρίδη. Η ρεβάνς θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.
AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Χουλτ, Γκάλο (46’ Κλωναρίδης), Σιμόες, Κριστίτσιτς (90+3’ Αλεφ), Μάνταλος, Λιβάγια (74’ Μπογέ), Πόνσε.
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (69’ Πίτι), Μπεχαράνο, Τομάς (77’ Μπερτόλιο), Καραμάνος, Μπαράλες (56’ Επσταϊν).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass