O Τάσος Βασιλόπουλος της Ν.Ε.Λ. στη Σλοβενία

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 20:34

Ιστορικές ημέρες για τη Ν.Ε.Λ. και την τοπική υδατοσφαίριση, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας αθλητής των ακαδημιών του συλλόγου, αλλά και της Λάρισας, αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας μας στο Κόπερ της Σλοβενίας για τα προκριματικά του 1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων.


Ο Τάσος Βασιλόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων και βρίσκεται μεταξύ των 13 αθλητών που έχουν ταξιδέψει στη Σλοβενία για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Θόδωρο Δαμίγο, Ανδρέα Αλμυρά, Χρήστο Μπιτσάκο, Κώστα Μαθιόπουλο, Φανούρη Δευτεραίο, Νίκο Καστρινάκη, Ιάσωνα Τουρκομενή, Τάσο Μυρίλο, Γιάννη Εγνατιάδη, Αντώνη Σφηκάκη, Τάσο Βασιλόπουλο, Ματθαίο Αμπαζή, Θεοφάνη Ορφανουδάκη.
Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Πλατανίτης, ο συνεργάτης του Παναγιώτης Χρονόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass