Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου στη Δεσκάτη

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 16:13

Άρχισαν οι εγγραφές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου και τους αγώνες Κωνσταντίνεια 2019, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών της Δεσκάτης αλλά και των Γρεβενών, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Φέτος, η πόλη της Δεσκάτης φιλοξενεί τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Ορεινού Δρόμου. Παράλληλα θα διεξαχθούν τα Κωνσταντίνεια 2019, που εκτός των αγώνων 5χλμ, 10χλμ και 1000μ για παιδιά σε δημόσια οδό, περιλαμβάνουν και αγώνα ορεινού τρεξίματος για ανεξάρτητους δρομείς που διεξάγεται παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου.

Τους αγώνες διοργανώνουν, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ο Δήμος Δεσκάτης και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δυτ. Μακεδονίας, με τοπικούς χορηγούς και υποστηρικτή, τον ΕΟΣ Δεσκάτης.

Οι αγώνες απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, από ηλικία 10 ετών και μεγαλύτερους – μεγαλύτερες. Τους προτρέπουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή τους ως δρομείς και περιπατητές, αλλά και ως εθελοντές και θεατές των αγώνων.

Οι αγώνες αυτοί δεν αποτελούν μόνο ένα αθλητικό γεγονός, αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από τη διοργάνωση – της ΜΚΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις διαδρομές, που οι συμμετέχοντες μπορούν να τις διασχίσουν με όποιο τρόπο επιθυμούν, τρέχοντας αλλά και βαδίζοντας, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο και τη φύση, αλλά και το χειροκρότημα και την υποστήριξη των θεατών στη διάρκεια της διαδρομής και του τερματισμού τους, στην Κεντρική πλατεία της Δεσκάτης.

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

09.00: Αγώνας 16χλµ Ορεινό Τρέξιμο (Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν γεννηθεί το 1999 ή μεγαλύτεροι-ες)

11.00: Αγώνας 10χλµ (Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν γεννηθεί το 2003 ή μεγαλύτεροι-ες)

11.05: Αγώνας 1.000μ.Παιδιών (Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων Δημοτικού - γεννημένα το 2007, 2008, 2009)

12.15: Αγώνας 5χλµ (Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν γεννηθεί το 2006 ή μεγαλύτεροι-ες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass