Τζιανλούκα Φέστα: Ποτέ δεν τα παρατάμε

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2019 22:18

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΛ, αλλά και από την αντίδραση της ομάδας του, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, παρουσιάστηκε ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους της ΑΕΛ, αλλά και σ’ έναν πρώην ποδοσφαιριστή του στην Ιταλία που πριν λίγες ημέρες απεβίωσε.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ για τη νίκη αυτή. Δούλεψαν σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι και το κέρδισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος γι’ αυτούς. Θέλαμε αυτή τη νίκη και την πήραμε. Την αφιερώνω σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή μου στην Ιταλία που τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε. Επίσης την αφιερώνω στο κόσμο που μας στήριξε σήμερα (σ.σ. χθες).

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά τεχνικά λάθη. Δεχθήκαμε ένα γκολ με άσχημο τρόπο, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Μετά το γκολ του Μόρα πιστεύω ότι αμυνθήκαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν οι τρεις βαθμοί και είμαι χαρούμενος που τους κατακτήσαμε».

Ο Γ. ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Παράσχος έστρεψε τα πυρά του στη διαιτησία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη διαιτησία εφέτος». Αναλυτικά:

«Είμαστε δικαιολογημένα απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγηθήκαμε κι αν ο διαιτητής δεν έδινε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα ακόμα τέρμα καθώς ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη διαιτησία εφέτος, αλλά έβαλε την ΑΕΛ στο παιχνίδι από το πουθενά. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ από κακή αμυντική αντίδραση σε στημένη μπάλα, αλλά νομίζω ότι και η φάση του Μανιά είναι πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκε δυστυχώς. Μπήκαμε σε περιπέτειες, αλλά η ομάδα μας είναι καλή και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Τους βαθμούς που χρειαζόμαστε θα τους πάρουμε».

Σε ερώτηση για το αν οι αντιδράσεις του Καλτσά στις αποφάσεις του διαιτητή ήταν σωστές ο κ. Παράσχος απάντησε «όχι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass