Περιμένω τον κόσμο...

ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2019 22:16

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει αύριο η ΑΕΛ στο Ael Fc Arena στις 19.30 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, όπου με νίκη η Λαρισινή ομάδα «κλειδώνει» την παραμονή στην κατηγορία για τη νέα αγωνιστική περίοδο εκτός συγκλονιστικών απρόοπτων αποτελεσμάτων.


Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα, που έχει κερδίσει τους πάντες με τη σοβαρότητά του και τα λίγα λόγια που λέει, εξομολογήθηκε σε φιλικό του περιβάλλον ότι αυτή τη φορά περιμένει να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα. Ο ίδιος είπε ότι είναι σημαντικό για την πόλη της Λάρισας να παραμείνει η ΑΕΛ στην κατηγορία αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιβραβευτούν οι παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε τη φετινή περίοδο.
Ο προπονητής, που δείχνει ότι ξέρει να διαχειρίζεται το έμψυχο δυναμικό και το πιο σημαντικό να δίνει καλή ψυχολογία στους παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις, έδειξε ότι η τακτική που θα ακολουθήσει θα είναι αυτή του 3-4-2-1 όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που έδωσε η ομάδα στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ(0-0).
Στη θέση του Νούνιτς θα παίξει ο Σικάφκα, σ’ αυτή του Λεοζίνιο ο Μπαργκάν, ενώ πιθανόν να δούμε τον Φατιόν αντί του Σετσέροβιτς στα αμυντικά χαφ. Οι υπόλοιποι παίκτες δύσκολα θα αλλάξουν αφού ειδικά η αμυντική γραμμή στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει πολύ καλά και η ομάδα έχει να δεχθεί τέρματα τρεις αγώνες.
Όπως είπε ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα και ο συνεργάτης του Ανδρέας Λαυδαριάς ο προπονητής θα παρατάξει την ομάδα με 3-4-2-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους Μπράλιτς, Μόρας, Γκοΐκοβιτς, στη μεσαία γραμμή στα πλάγια τους Μπέρτο, Ζίβκοβιτς και αμυντικά χαφ τους Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, πιο μπροστά Μπαργκάν και Γιακιμόφσκι ενώ στην επίθεση τον Σικάφκα.

 

Αντίο του Μίλος Ντέλετιτς και από κοινωνικό δίκτυο

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ο Σέρβος παίκτης της ΑΕΛ μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην «Ε» αποχαιρέτησε τον κόσμο της ΑΕΛ και από το Instagram αναφέροντας τα εξής:
«Από τη στιγμή που έφτασα στη Λάρισα, αισθανόμουν τόσο ευπρόσδεκτος και έκανα τόσους φίλους. Στο γήπεδο και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχω βιώσει την ομορφιά αυτού του συλλόγου και των οπαδών του. Στη συνέχεια, ελπίζω να έχω μοιράσει αναμνήσεις και στιγμές που έφεραν ευτυχία στους υποστηρικτές της ΑΕΛ. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου σταδιοδρομίας. Είναι σημαντικό ότι η AEΛ μου έδωσε την ευκαιρία να ακολουθήσω τα όνειρά μου και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω, αλλά δεν μπορώ να τους ονομάσω όλους μεμονωμένα. Για όλο το προσωπικό του συλλόγου, ο οποίος σε αυτά τα 3 χρόνια έδειξε πίστη σε μένα και στους συμπαίκτες μου, στο παρελθόν και στο παρόν, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Ιδιαίτερα, στους σημαντικότερους ανθρώπους της Λάρισας – που είναι οι υποστηρικτές του ΑΕΛ. Δεν μπορώ ποτέ να σας ευχαριστήσω αρκετά γι’ αυτό που μου δώσατε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν έχει σημασία που πήγαινα στον κόσμο. Για την υπόλοιπη ζωή μου, θα έχω πάντα τη Λάρισα στην καρδιά μου. Ο κόσμος, η ομάδα και η πόλη θα είναι πάντα μέρος μου».
* * *
Ο Νίκος Καρανίκας αποχαιρέτησε τον φίλο του γράφοντας στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: «Εύχομαι από καρδιάς φίλε μου καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Πάντα να έχεις υγεία με πολλές νίκες και να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Το αξίζεις γιατί δουλεύεις σκληρά».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass