Παλικαρίσια πρόκριση για τη Μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ

ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2019 16:07

Την πρόκριση στους «8» του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ πανηγύρισε χθες στο γήπεδο Μεγ. Σειρηνίου Γρεβενών η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ, η οποία επικράτησε της ΕΠΣΛ Πρέβεζας/Λευκάδας με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας να κινείται λίγο πιο επιθετικά στο πρώτο 15λεπτο με κύριο μοχλό τον Γ. Κίτσιο. Όμως ο τραυματισμός του και η αναγκαστική αποχώρησή του από το παιχνίδι στο 17’ επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και έδωσε τα ηνία στους Λαρισαίους που στο 26’ έχασαν τετ-α-τετ με τον Νότα. Τελικά στο 35’ από ενέργεια του Αρσενίδη, ο Νότας με σουτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τη Λάρισα (1-0). Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για την ομάδα του Ν. Φώλλα με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, καθώς στο 37’ μετά από οργανωμένη προσπάθεια των Μπαγιώτα και Αρσένη, ο Κωνσταντίνου ως τελικός αποδέκτης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0. Στο 49’ τα πράγματα ξεκαθάρισαν οριστικά για τους Λαρισαίους, όταν ο Αρσενίδης προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το γκολ της τιμής για την ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας πέτυχε στο 61’ μετά από φάση διαρκείας ο Χρ. Κίτσιος. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σουλίδη και των βοηθών του κ. Πραχάλη και Βογδόπουλου (όλοι της ΕΠΣ Κοζάνης). Την ΕΠΣΛ στο χθεσινό παιχνίδι στα Γρεβενά εκπροσώπησαν οι σύμβουλοι κ. Τσακίρης και Γκρίμπας, καθώς και ο αναπληρωματικός σύμβουλος κ. Κόκκινος. Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί γονείς ποδοσφαιριστών της Λαρισινής ομάδας. Η κλήρωση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί σήμερα στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ. ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Φώλλας): Αντωνόπουλος, Γκίτσας, Μπαγιώτας, Λάζος, Μπόρος, Αρσένης (58’ Πινακάς), Μπαλαμώτης (53’ Ασίκογλου), Χατζής (40’ Φώλιας), Νότας, Αρσενίδης (58’ Νινίκας), Κωνσταντίνου (53’ Ιορδανίδης). ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Χρ. Ντούρος): Λέσι, Κατωπόδης (62’ Τζαβάρας), Χρ. Κίτσιος, Ντελής, Χαλκιόπουλος, Ράμμος, Πάνου, Λαμπρούσης (44’ Πλασκασοβίτης), Κατσαμπίρης (62’ Πασχοδήμος), Γ. Κίτσιος (17’ λ.τ. Γαλάτσιος), Δάσκαλος (44’ Λούπας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass