Κρίμα για το 7ο ΓΕΛ Λάρισας

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 2-0 ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2019 16:18

Κρίμα για το 7ο ΓΕΛ Λάρισας, το οποίο έφτασε μια ανάσα πριν το φάιναλ φορ του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όμως ηττήθηκε από το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης, με σκορ 3-2.

Το παιχνίδι έγινε στο βοηθητικό-πλαστικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και το Λύκειο της Λάρισας προηγήθηκε 0-2, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο 12’ ο Νούσιας και στο 20’ ο Πινακάς.

Όμως το Λύκειο της Τρίπολης, που το μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας αποτελούσαν παίκτες της Κ-17 και Κ-19 του Αστέρα, κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ με κεφαλιές στο 33’ και 35’ (ημίχρονο), παρότι από το 8’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες.

Το νικητήριο γκολ για το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης σημειώθηκε στο 50’ και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Καμάκα, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

7ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Καραφέρης, Κοντογιώργος, Νούσιας, Βόγλης, Ραπτόπουλος, Δραγατσίκης, Δρόσος Β., Καλφούντζος, Σαμαράς, Πινακάς, Ευθυμιάδης (Μαγιάκος, Δοξαριώτης, Σακελλαρίου, Στεμπάσι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass