Η ΕΠΟ δεν αποδέχεται την παραίτηση Μαρκαριάν, αιχμές για συνεργάτες του

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2015 20:29

 

Το θέμα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος υπέβαλε παραίτηση με γραπτή δήλωση, δεν έχει κλείσει ακόμη, αφού η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν την έκανε αποδεκτή, με τον πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη να δηλώνει ότι περιβάλει με εμπιστοσύνη και στηρίζει τον Ουρουγουανό εκλέκτορα.

Η παραίτηση Μαρκαριάν ήρθε μόλις μερικές ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον κ. Γκιρτζίκη, στις αρχές Ιουλίου. Μια συνάντηση που είχε διαρκέσει δύο ώρες και στην οποία είχε γίνει ενδελεχής συζήτηση της κατάστασης, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και τον οριστικό αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την τελική φάση του Euro 2016.

Σε εκείνο το ραντεβού οι δύο άνδρες είχαν κάνει αποτίμηση της συνεργασίας τους, είχαν ανταλλάξει απόψεις για τον σχεδιασμό σε όλες τις Εθνικές ομάδες με βάση τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν και είχαν συμφωνήσει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις, καθώς στη σχετική ανακοίνωση αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι «στο εφετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει περιθώριο διακοπών».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Μαρκαριάν υποχρεώθηκε να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της ΕΠΟ επειδή υπήρχε πίεση, όχι τόσο προς αυτόν όσο κυρίως σε άμεσους συνεργάτες του και άτομα τα οποία είχαν σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή του, ενώ υποστήριξαν την πρόσληψή του.

Ως εκ τούτου και για να "αποσυμπιεστεί" η κατάσταση αποφάσισε να πράξει όπως έπραξε, όμως η μη αποδοχή της παραίτησής του και η άμεση στήριξη που έλαβε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας δεικνύουν ότι η ΕΠΟ θεωρεί πως το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις όποιες εξελίξεις προκύψουν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass