Σε αναμονή της Super League βρίσκεται η Football League

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2015 18:51

 

Χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη διεξήχθη το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Football League. Η βαθμολογία για το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-2015 δεν επικυρώθηκε, καθώς στην διοργανώτρια αρχή εκτιμούν πως σε ανάλογη ενέργεια πρέπει πρώτα να προβεί η Super League. Κι αυτό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ομάδες που θα υποβιβασθούν και στη συνέχεια (εντός τριών ημερών όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία) να γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Σε αυτήν την περίπτωση το ΔΣ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα συνεδριάσει εκ νέου, έτσι ώστε να διαμορφωθεί επιτέλους ο νέος «χάρτης» του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Παράλληλα και όσον αφορά το θέμα με την χορηγία από την ΟΠΑΠ ΑΕ, η σχετική πρόταση θεωρείται ιδιαίτερα μικρή και ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης, έχει εξουσιοδοτηθεί προκειμένου να κάνει νέες επαφές με στόχο την βελτίωση της οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass