Χάνει το Θεσσαλικό ντέρμπι και ο Νταλός

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2019 16:27

Μία ακόμα απώλεια –μετά τον Ζιβάνοβιτς- για τον Ερμή Αγιάς ενόψει του Θεσσαλικού ντέρμπι μεθαύριο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης (17:00) με αντίπαλο την Καρδίτσα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Νταλό, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στην Καβάλα και τέθηκε νοκ άουτ. Τα προβλήματα συνεχίζονται να υφίστανται για τον τεχνικό Γιάννη Λίβανο, καθώς πέρα από τις απουσίες των δύο προαναφερομένων, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Στέργιου Τσιαμπαλή λόγω θλάσης καθώς και του Γιώργου Λάππα που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι δύο παίκτες έβγαλαν χθες μέρος της προπόνησης. Σε ό,τι αφορά στον Λεωνίδα Τριανταφύλλου, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Π.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, ο Απόλλων Πατρών επικράτησε χθες του Διαγόρα Δρυοπιδέων με 82-74 (13-16, 38-31, 58-49, 82-74). Έτσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Ιωνικός Ν. 42

---------------------------------------

Ηρακλής 41

Ερμής Αγιάς 38

Διαγόρας Δρ. 35

Ιπποκράτης 35

---------------------------------------

Αμύντας 34

Καστοριά 33

Χαρ. Τρικούπης 33

Ψυχικό 33

Καρδίτσα 33

---------------------------------------

Απόλλων Π. 30

Πευκοχώρι 30

Κόροιβος 30

Μαρούσι 30

---------------------------------------

Καβάλα 28

Εθνικός 22

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 23ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο έχουν ως εξής: 16.00, Χαρ. Τρικούπης-Ιπποκράτης: Ψαριανός-Τσολάκος-Καρπάνος (Πατσαντζόπουλος) 17.00, Πευκοχώρι-Διαγόρας Δρ.: Ξενικάκης-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Δροσόπουλος) 17.00, Καστοριά-Αμύντας: Πουρσανίδης Κ.-Σιμητόπουλος-Τζίμα (Κηπουρίδης) 17.00, Απόλλων Π.-Εθνικός: Μαλαμάς-Ρίζος-Χριστινάκης (Θεοδσόπουλος) 17.00, Μαρούσι-Ψυχικό: Θεονάς-Τσώνος-Πολυχρόνης (Ελευθεριάδης) 17.00, Ερμής Αγιάς –Καρδίτσα: Λόρτος-Καλογερόπουλος Λ.-Θεοδώρου (Μηναρετζόπουλος) 17.00, Ιωνικός Ν.-Ηρακλής: Παπαπέτρου-Τζαφλέρης-Παντελίδης (Άκελ) 17.00, Καβάλα-Κόροιβος: Παγώνης-Ταρενίδης Στ.-Ξέρας (Μπρίγκος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass