Αποκλείστηκε η Μικτή Κ16 της ΕΠΣΛ

*ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2019 15:08

Το μοναδικό γκολ που δέχθηκε φέτος σε επίσημο παιχνίδι έμελλε να είναι και το μοιραίο για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΛ, η οποία ηττήθηκε χθες στη Δράμα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου και αποχαιρέτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από ένα πέναλτι.

Στο 11’ ένα γυριστό σουτ του Τσιγγάνη ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει ενστικτωδώς, ενώ στο 31’ ο Αν. Μαυροκέφαλος για την ομάδα του Εβρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η Λάρισα άγγιξε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Τσιγγάνης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 48’ σημειώθηκε η φάση που έκρινε το παιχνίδι, όταν ο Αναστασίου ανετράπη από τον Μπάγκα και ο Δαρέλας που κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι έγραψε το 1-0.

Από κει και μετά η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει, άσκησε πίεση αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κεφαλάς με βοηθούς τους κ. Κρυώνα, Σάκκο (Σερρών). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τσιγγάνης (17’), Δαρέλας (72’) και Βλησαρούλης (75’).

Παρόντες στον χθεσινό αγώνα στη Δράμα ήταν ο προπονητής της Εθνικής Παίδων και άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φαρσαλινός στην καταγωγή Νίκος Κεχαγιάς, για λογαριασμό της ΑΕΚ ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Στάθης Ταυλαρίδης και ο Νίκος Κωστένογλου, ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Αστραπής Ν.Π. Γιώργος Καφφές κ.ά.

Από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ παρευρέθηκαν οι κ. Μπουχλαριώτης, Μπανιάς, Καρκατσέλας, ενώ συνοδοί της αποστολής ήταν οι Νταβαρούκας, Τσακίρης και το αναπληρωματικό μέλος Κόκκινος. Άριστη χαρακτήρισαν τα μέλη της λαρισινής αποστολής τη φιλοξενία από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας και σύμβουλο στην ΕΠΟ, Γ. Χατζησαρόγλου.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Παππάς, Ανδριτσούδης, Παπαδάκης, Πατσιώρας, Θεμελής, Αν. Μαυροκέφαλος, Μωραϊτης (41’ Παπαναστασίου), Χατζόπουλος, Μ. Μαυροκέφαλος (37’ λ.τ. Σπυρολάρης), Δαρέλας, Αλεξιάδης (70’ Λαζαρίδης).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Κατσίκας, Καραγκιόζης, Γκαντούνας, Αθανασιάς, Μπάγκας, Θεοχάρης (52’ Πετσούλας), Μπενεχούτσιος, Ζαμπέτας, Βλησαρούλης (52’ Γκαλμπογκίνης), Ζησούλης (72’ Ζιάρας), Τσιγγάνης (65’ Πράπας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass