Χωρίς Μάνταλο η Εθνική με Λιχτενστάιν και Βοσνία

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2019 15:35

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της για την προκριματική φάση του EURO 2020, απέναντι σε Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη (26/3). Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ μετέβη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και εξετάστηκε και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, που απλώς επιβεβαίωσε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ως εκ τούτου, ο Μάνταλος αποκλείστηκε από την αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Άγγελος Αναστασιάδης, έχει δικαίωμα να καλέσει παίκτη ως αύριο το απόγευμα, για να αντικαταστήσει τον Μάνταλο.

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της ενόψει των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο EURO 2020, με Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία (26/3) και ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Άγγελος Αναστασιάδης, έδωσε τον τόνο αναφορικά με τη φιλοσοφία και τις επιδιώξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προκριματική φάση.

«Εμένα τη φιλοσοφία μου τη γνωρίζετε. Θα ήθελα όλα τα παιδιά να ήταν καλά, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα μπορέσουν να αναπληρώσουν τα κενά. Σημασία έχει να είμαστε καλά εμείς, αυτό είναι το σημαντικό. Μέσα απ' αυτή τη φιλοσοφία να φτιάξουμε την ομάδα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», σχολίασε ο Μακεδόνας τεχνικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass