Εχασε αλλά δεν… χάθηκε

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2019 22:16

Τη 2η φετινή εντός έδρας ήττα γνώρισε προχθές το απόγευμα στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας από τον Καραϊσκάκη με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και η ομάδα της Άρτας κατάφερε να φύγει από τη θεσσαλική πρωτεύουσα με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη της παραμονής που δίνει.

Ο Απόλλωνας όμως μπορεί να έχασε στην έδρα του, όμως παρέμεινε στην 2η προνομιούχο θέση αλλά νιώθει πιο κοντά τις άλλες ομάδες που και εκείνες ελπίζουν.

Αν αναλογιστούμε πως ο πρωτοπόρος ΝΠΣ Βόλος με τους 48 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα είναι το λογικό φαβορί για την απευθείας άνοδο, για τη 2η θέση εκτός του Απόλλωνα είναι και άλλοι «μνηστήρες».

Η λαρισινή ομάδα έχει 40 βαθμούς και την ακολουθούν η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Πόντου με 39 βαθμούς, ο Πλατανιάς με 36 και η Κέρκυρα με τον Εργοτέλη που έχουν από 34 βαθμούς.

Αναμένεται λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μάχη της 2ης θέσης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και εκτός του Απόλλωνα και άλλες πέντε ομάδες ελπίζουν.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στη Δράμα και θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην Δόξα.

Στόχος του είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και αν μπορέσει να πάρει διπλό, τότε σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητες για να παραμείνει στη 2η θέση μέχρι το φινάλε.

Ο τεχνικός Αριαν Μπελά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δημήτρη Σουλιώτη και του Λούκα Ράμος, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές απέναντι στους «Μαυραετούς», που προέρχονται από ισοπαλία 2-2 στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

Σήμερα οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν ρεπό και η προετοιμασία θα συνεχιστεί από αύριο, με πρωινή προπόνηση.

Η 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ

15:00

Σπάρτη – Αήττητος Σπάτων

Πλατανιάς – ΝΠΣ Βόλος (ΕΡΤ3)

Ηρόδοτος – Τρίκαλα

Κέρκυρα – Εργοτέλης

Αιγινιακός – ΑΟΧ Κισσαμικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

15:00

Καραϊσκάκης – Ηρακλής

Δόξα Δράμας – Απόλλων Λ.

Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί κόντρα σε Απόλλωνα Πόντου εντός (24η), ΑΟΧ/Κισσαμικό εκτός (25η) και Εργοτέλη στη Φιλιππούπολη (26η) με το πρώτο να είναι την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 15:00 και με τηλεοπτική κάλυψη, ενώ τα άλλα δύο θα διεξαχθούν Κυριακές, 31/3 με τους Χανιώτες και 7/4 με τους Ηρακλειώτες, αλλά με ώρα έναρξης στις 16:00.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass