Δυνατά παιχνίδια στο Champions League

*ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2019 15:00

Ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η φάση των «16» του Champions League, με τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά να αναζητούν... κάτοχο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται σε Μόναχο και Τορίνο, αν και οι εκπλήξεις της προηγούμενης εβδομάδας, με «θύματα» τη Ρεάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν, θα πρέπει να λειτουργήσουν ως... καμπανάκι για τα θεωρητικά φαβορί, δηλαδή την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μπάγερν και Λίβερπουλ συνέθεταν εξ αρχής το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των «16» και το 0-0 του «Άνφιλντ» άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την αυριανή ρεβάνς στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου. Από τη μεριά της, η Γιουβέντους υποτίθεται ότι θα είχε τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά μετά το 2-0 της Μαδρίτης το έργο της στο Τορίνο είναι εξαιρετικά δύσκολο, κόντρα σε μία ομάδα που ξέρει να κρατάει το αποτέλεσμα.

Η Μπαρτσελόνα υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από τη Λιόν στη Γαλλία, αλλά στο «Καμπ Νου» είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στους «8», μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν. Και τα δύο φαβορί, πάντως, θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα, προκειμένου να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Τα ως τώρα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της φάσης των «16» (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Ντόρτμουντ-Τότεναμ          0-1     (0-3)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ         1-4     (2-1)

Παρί ΣΖ-Μάντσεστερ Γ.      1-3     (2-0)

Πόρτο-Ρόμα  3-1 παρ. (2-1 κ.α.)  (1-2)

ΣΗΜΕΡΑ (22:00)

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μ.     (0-2)

Μάντσεστερ Σίτι-Σάλκε       (3-2)

ΑΥΡΙΟ (22:00)

Μπαρτσελόνα-Λιόν  (0-0)

Μπάγερν Μ.-Λίβερπουλ     (0-0)

*Η κλήρωση των προημιτελικών (αλλά και των ημιτελικών) θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, στις 13:00 ώρα Ελλάδας, στη Νιόν της Ελβετίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass