Ηττα του ΝΟΛ

-ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ 10-7 - ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2019 16:05
φωτ.: αρχείου φωτ.: αρχείου

Την ήττα γνώρισε χθες ο ΝΟΛ στην Πάτρα από τη ΝΕ Πατρών με 10-7 αλλά και πολλά παράπονα για τη διαιτησία των Μπιράκη, Κουρτίδη για την οποία κορυφαίο στέλεχος της ομάδας μάς έλεγε ότι μάλλον είχαν το μυαλό τους στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Πάτρας παρά στον αγώνα. Μάλιστα η ομάδα του ΝΟΛ κατέθεσε ένσταση για τη διαιτησία ενώ θα στείλει και γραπτή διαμαρτυρία στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.


Στα αξιοσημείωτα ότι ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Θάνο Δανιήλ που έσπασε το χέρι του ενώ ο τερματοφύλακας Μπεζιλιώτης αγωνιζόταν με γαστρεντερίτιδα.
Μετά την ήτα αυτή ο ΝΟΛ υποχώρησε στην 6η θέση με τις δύο πατρινές ομάδες, τον ΝΟ Πατρών και τη ΝΕ Πατρών να έχουν προβάδισμα για τα πλέι όφ. Πάντως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πέντε αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν όπως η νίκη του ΝΟ Πατρών χθες επί του Νηρέα Γέρακα που ήταν η μεγάλη έκπληξη του Β’ ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης.  
Τα 8λεπτα: 0-2, 5-1, 3-1, 2-3.
ΝΕ Πατρών (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Λιβαθηνός, Γκίρης - Κανελλόπουλος, Στροφύλλας, Τουλγαρίδης, Νταλάπας, Φυκούρας 2, Τραυλός, Καρύδης, Δουρίδας 4, Καρράς, Αντίοχος 3, Καρβουντζής 2, Νάσιος, Γιαννακέας, Καπνιάς
ΝΟ Λάρισας (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Μεταξιώτης 2, Μοδέστου, Στεργίου, Ζαφειρίου 1, Κόρακας, Γλούμης 1, Ματθαίου, Μαρτζόχος 2, Πάκος, Θεοδωρόπουλος 1, Αλεξανδρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass