Ανοιξαν οι εγγραφές για τον αγώνα "Run Greece 2019" της Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2019 15:18

Άνοιξαν εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο κέντρο της θεσσαλικής πόλης στις 31 Μαρτίου και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Η φετινή σειρά αγώνων "Run Greece" ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας, όπου περισσότεροι από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης.

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ είναι δυνατή και η υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος), ενώ από τις 12 Μαρτίου και μέχρι τον αγώνα θα λειτουργήσουν και γραφεία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής τόσο στον Δήμο Λαρισαίων (ισόγειο), Ίωνος Δραγούμη 1: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00 όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου και Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00. Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή εμπειρία, είναι έντονη η αίσθηση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10 χλμ. και 5 χλμ. όσο και στον Αγώνα Παιδιών θα καλυφθεί πολύ σύντομα.

Οσοι λοιπόν θέλουν να πάρουν μέρος στον 1ο αγώνα Run Greece 2019, στην όμορφη πόλη της Λάρισας, πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass