Ηττα γνώρισε η Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 15:11

Σε αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League Νέων, η ομάδα νέων του Απόλλωνα Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και στο τέλος να φτάνουν δίκαια στη νίκη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι «κυανόλευκοι» το πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέσσερα γκολ με «χρυσό» σκόρερ τον Κυζιρίδη (10', 33', 46', 62'). Το γκολ για τον Απόλλωνα Λάρισας σημείωσε ο Κουτσούκης προς το τέλος του ματς, ενώ είχε και άλλα δύο δοκάρια κι ένα δοκάρι είχε και ο Ρενάτο.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Μπουρουζίκας, Κοτούμπας, Μπουρονίκος (Λάρισας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Καμάκας): Σπηλιόπουλος, Ντελής, Βόγλης, Κοντογιώργος, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Χότζα, Ζαϊμη, Ρενάτο, Δρόσος, Βαγενάς. Έπαιξαν και οι: Μπρότσης, Ευθυμιάδης, Τόσκα, Πράπας.

ΗΡΑΚΛΗΣ(Μαργαρίτης Κεχαγιάς): Συριτούδης, Ταουσάνης, Κριτσιάνης (60' Καγκελίδης), Φασολάκος (84' Μπαλικτσής), Χατζιστογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κυζιρίδης (80' Λεονταρίδης), Στόιος, Αβραμίδης (73' Περπερίδης), Μακρής, Τζιούτζιος.

*Επόμενος αντίπαλος για τους Νέους του Απόλλωνα είναι ο Αιγινιακός εκτός έδρας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Αιγίνιο, για τη 12η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, αύριο και ώρα 17:15 στο «Πρεστίζ» στην πλατεία της Νεάπολης, θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass