Εκοψαν πίτα Δήμητρα και Φοίβος Γιάννουλης

Τίμησαν ανθρώπους που προσέφεραν στον Αθλητισμό, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Γράμματα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 16:32

Με μεγάλη επιτυχία και σ’ έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο στο κτήμα Δριστέλλα πραγματοποιήθηκε η κοινή εκδήλωση κοπής της πίτας των σωματείων Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης (ποδοσφαιρική ομάδα) και Α.Ο. Φοίβος Γιάννουλης (μπάσκετ και βόλεϊ) που ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία συμβολική κίνηση συνεργασίας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Χαρακόπουλος, Κέλλας, Κατσιαντώνης, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Λιούπας, η υποψήφια δήμαρχος κ. Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Φατούρας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μαμάκος, ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος κ. Κουλουψούζης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Δαούλας κ.ά.
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης της ενορίας Αγίου Γεωργίου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των δύο σωματείων κ. Κοβούσογλου (Δήμητρα Γιάννουλης) και Προβίδας (Φοίβος Γιάννουλης), ενώ στη συνέχεια έγιναν βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό, στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στα γράμματα.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης, ο Γιαννουλίτης εκπαιδευτικός-συγγραφέας κ. Καραβίδας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Φατούρας και ο πρωταθλητής και κυπελλούχος πρώην πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης κ. Κουλουψούζης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass