Η Λάρισα 2012 «έσπασε» το αήττητο του Φαλανιακού

- Νίκησε χθες με 1-0 και δείχνει ότι θα διεκδικήσει με σθένος την παραμονή της στην κατηγορία - «Σκόνταψε» στη Νεάπολη ο Ηρακλής που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αμπελωνιακό και έχασε την ευκαιρία να πάει σε μεγαλύτερη διαφορά από το +3 - Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Σμόλικας Φαλάνης - Ξανά στην τετράδα το Μακρυχώρι - Πολύτιμες νίκες για Δαμασιακό, Δωτιέα Βλαχογιάννι

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 22:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το αήττητο του Φαλανιακού «έσπασε» χθες μετά από 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεώθηκαν στο «Γ. Μητσιμπόνας» στην πρώτη τους φετινή ήττα με 1-0 από τη μαχητική Λάρισα 2012, που μετά από αυτή τη νίκη βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Ούτε για τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας η χθεσινή αγωνιστική είχε θετικό πρόσημο καθώς οι «κυανόλευκοι» κόλλησαν στη Νεάπολη στο 0-0 κόντρα στον Αμπελωνιακό και αύξησαν κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους στην κορυφή (+3). Η ουσία είναι ότι κανένας από τους δύο ισχυρούς της κατηγορίας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το «στραβοπάτημα» του άλλου -ο μεν Ηρακλής για να πάει στο +5, ο δε Φαλανιακός για να επιστρέψει στην κορυφή- και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για τη μάχη της πρώτης θέσης παραμένει αδιάπτωτο.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας ο Σμόλικας νίκησε με 3-0 το Κιλελέρ κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε με 2-1 από την Αμυγδαλέα και μπήκε εκ νέου σε τροχιά πλέι οφ, ενώ πολύ σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Δωτιέας Αγιάς με 1-0 επί του ΠΟΕ, ο Δαμασιακός με 2-1 μέσα στον Τύρναβο επί της ομώνυμης ομάδας και η Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ
Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στη Νεάπολη ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας και τον Αμπελωνιακό. Ένα αποτέλεσμα που άφησε αδικημένους τους «κυανόλευκους», οι οποίοι πλήρωσαν ουσιαστικά την αδυναμία τους να αξιοποιήσουν τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έτσι και σε συνάρτηση με την ήττα του Φαλανιακού στο «Γ. Μητσιμπόνας» έχασαν την ευκαιρία να πάνε σε μεγαλύτερη διαφορά από το +3 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ηρακλής είχε να αντιμετωπίσει μία δυνατή και κλειστή άμυνα όπως αυτή του Αμπελωνιακού. Ωστόσο αρκετές φορές κατάφερε να γίνει απειλητικός, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.
Στο 9’ ο Ζαφειρίου από μακρινή μπαλιά του Γιαννακόπουλου μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο πολύ καλός χθες Φαρμάκας.
Στο 26’ μετά από σέντρα του Φορτομάρη, ο Κακαβίτσης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Φαρμάκα.
Νέα καλή στιγμή στο 29’ για τον Ηρακλή όταν ο Φώτος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Φορτομάρης με προβολή δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα, ενώ ο επερχόμενος Κακαβίτσης με νέα προβολή ανάγκασε τον Φαρμάκα να διώξει σε κόρνερ.
Στο 35’ ο Νάστας έβγαλε στον κενό χώρο τον Φορτομάρη, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε πάνω από την εστία.
Σε ό,τι αφορά στον Αμεπλωνιακό που προσπάθησε να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 31’ όταν το σουτ του Αλεξανδρή απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραναστάσης.
Η μεγάλη φάση για τον Ηρακλή σημειώθηκε στο 54’ όταν ο Φώτος βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρμάκα που έκανε την απόκρουση του αγώνα.
Στο 68’ μετά από στρώσιμο του Γκιουρσάνη, ο Ζαφειρίου με σουτ από το ύψος του πέναλτι ήταν άστοχος.
Στο 70’ ήταν η δεύτερη καλή στιγμή των φιλοξενουμένων στο ματς όταν μετά από λάθος της άμυνας του Ηρακλή, ο Βούκιας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραναστάση.
Στο 71’ ο Ζαφειρίου που μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, προσπάθησε να στρώσει στον Φώτο αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι.
Η φάση που δημιούργησε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων σημειώθηκε στο 75’ όταν ο Κακαβίτσης ελίχθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου. Οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής κ. Φακής που ήταν κοντά στη φάση είχε αντίθετη άποψη (έκρινε ότι ήταν κολλητό) και συνέχισε το παιχνίδι. Λίγο νωρίτερα εκφράστηκαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους σε οφσάιντ που καταλογίστηκε στον Κακαβίτση.
Ο Ηρακλής συνέχιζε να πιέζει στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης αλλά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Φακής με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Παραφέστα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου (88’ Κυριάκης), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Ντιντής (58’ Γκιουρσάνης), Νάστας (81’ Ράχης), Φώτος, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης, Γούτος, Μεσημέρης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Καραλής (81’ Αλατάς), Χατζούλης, Βούκιας (73’ Κόκκινος), Αλεξανδρής (88’ Κατσής), Βαλατσός (16’ λ.τ. Καριππίδης).

«ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ
Ψυχρολουσία για την ομάδα του Φαλανιακού, η οποία υποχρεώθηκε μετά από 21 παιχνίδια στην πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά έχασε με 1-0 στο «Γ. Μητσιμπόνας» από τη Λάρισα 2012 και μαζί απώλεσε την ευκαιρία (σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Νεάπολη) να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή.
Από την άλλη πλευρά ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για τη Λάρισα 2012 σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που καταβάλλει για να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δ. Κίτσιος που στο 79’, μετά από έξοχη ενέργεια και αφού απέφυγε τους Σούλι και Γ. Πανταζή πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Για τους φιλοξενούμενους η μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 44’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γ. Πανταζή, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και πήρε περίεργη τροχιά, όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης Λεσάι και Β. Λυγούρας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Μετά το 1-0 ο Φαλανιακός πίεσε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μία σέντρα σουτ του Δημητρέλη στις καθυστερήσεις δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους φιλοξενούμενους.
Στο 90’ αποβλήθηκε ο Δημόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τη Λάρισα 2012.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Στάμο και Θ. Ντελέζο.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Παπαζήσης, Πεπκολάι, Κουκουτσέλος, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Δημόπουλος, Φλώρος Π., Κίτσιος Δ., Βασιλείου (74’ Πάσιος), Μπόντε (85’ Καραγιάννης), Τσιάγκος (65’ λ.τ. Βλιώρας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης (68’ λ.τ. Μπιμπλιτζής), Μαχαίρας, Μάνικος, Πανταζής Γ., Σούλι (82’ Δημητρέλης), Λύγούρας Β., Πανταζής Ηλ. (74’ Παππάς), Ιωαννίδης, Λεσάι, Τσιάκος, Λυγούρας Χρ. (69’ Ακριβόπουλος).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ
Παρά τα προβλήματα απουσιών ο Σμόλικας Φαλάνης βρήκε το σθένος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας αυτή τη φορά το Κιλελέρ με 3-0. Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη, η οποία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα στο 17’ μετά από πάσα του Πετράκη, ο Μακρής με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25’ ο Κακαζούκης, που για μία ακόμα φορά ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα γράφοντας το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 50’ όταν ο Παλάσκας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι προσπάθειες για γκολ των Καρβούνη και Παπαχρήστου αποκρούστηκαν.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Κακαζούκης στο 85’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Μπουρονίκο.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Καρέντζος, Σέντζας (60’ Μολάς), Γκατζιούρας, Μπέτσης (85’ Ζαμπέτας), Γκατζούλης, Κακαζούκης, Μακρής, Πετράκης (35’ λ.τ. Ντούρας).
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Φορτομάρης (46’ Ζιόμπουρας), Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Ξηροκώστας, Παπαχρήστος (87’ Θεοδωρόπουλος), Κουσιώρας (87’ Αρσενόπουλος), Παπαγιαννούλης (46’ Καρβούνης).

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Αμυγδαλέας όπου η ομάδα του Μακρυχωρίου επικράτησε του τοπικού Αετού με 2-1 και μπήκε ξανά σε τροχιά πλέι οφ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο μόλις λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Αντωνόπουλου, ο Κολοβός με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 40’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά ο διαιτητής κ. Κουκούλης είχε αντίθετη άποψη.
Δεν συνέβη το ίδιο και στο 58’ όταν η Αμυγδαλέα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντάλλα, το οποίο αξιοποίησε ο Περδίκης, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η νίκη για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 71’ όταν μετά από φάουλ του Φουσίκα, ο Σιάτρας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Μίχο και Αρχοντή.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παπαδάμος (70’ Καλαϊτζής), Ντάσκας (80’ Πλής), Περδίκης, Παραφέστας, Βαρλιάγκας, Ανδριανόπουλος (46’ Φιλίππου), Παρασκεούδης, Κουρούκας, Τσεκούρας (86’ Γκαραβέλης), Ντάλλας.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Σιάτρας, Μάρκο, Μπέτσιος (46’ Πούτας), Τσιαντούλης, Κλούρας, Καλούσης, Αντωνόπουλος (46’ Μπόντε), Γκαμπέτας (93’ Λάλας), Φουσίκας (70’ Ιλ. Τζίκα), Κολοβός.

«ΕΓΡΑΨΕ» Ο ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
Το γκολ του έμπειρου στράικερ Γιώργου Τσατσαλίδη στο 35’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη και μαζί τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Δωτιέα απέναντι στον ΠΟΕ (1-0).
Η φάση ξεκίνησε από το φάουλ του Γελαλή με τον Τσατσαλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Νωρίτερα στο 22’ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ντακούλας, καθώς ο τερματοφύλακας Γούπος επενέβη σωτήρια.
Παρά τις όποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Δωτιέα να πανηγυρίζει μία ακόμα νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Μπράμη.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Θ. Στεργιάδης): Ρούσσος, Κατσής (85’ Γεωργοβίτσας), Γούτος, Ποτόσογλου, Ντελής, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Γελαλής (80’ Βλάχος), Τσατσαλίδης, Πασιάς (70’ Χονδροδήμος), Κορλός.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (60’ Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός (46’ Καλύβας), Συνάπαλος (46’ Λαγιόκαπας), Μάντζαρης (75’ Πετάνι), Κυρίτσης, Ζηρδέλης, Ματούλας, Καραγκούνης.

Ο ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον έμπειρο Βρασίδα Κοντοθανάση η Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχε πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής με 2-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο φυσικός ηγέτης τα Δόξας άνοιξε το σκορ στο 40’ όταν μετά από κόντρα, έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Δήμου.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Μητούλας Ν., Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου (83′ Πέτρου), Βίδρας (77′ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης (90’+1’ Μητούλας Αγγ.), Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου (86′ Γκουρομπίνος Δ.).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Τσούλης, Γκαραβέλας (88′ Καναβός), Τλούπας, Σαμαράς, Κομισόπουλος (24′ λ.τ. Κούμρια), Ταστεμερίδης, Γιαννόπουλος, Γαγάρας, Κατσανάκης, Ζιώγας.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε μέσα στον Τύρναβο ο Δαμασιακός με 2-1 επί της ομώνυμης ομάδας. Σ’ ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι (δύναμη, πάθος, εναλλαγή στο σκορ) οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο αποφασισμένοι και πήραν αυτό που ήθελαν.
Ο Δαμασιακός που μπήκε δυνατά στο ματς άνοιξε το σκορ στο 23’ όταν μετά από πάσα του Ντόκου, ο Λούτσος προχώρησε με την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα (0-1).
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 49’ με τον Πατσιωτό, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση των αμυνομένων στο φάουλ του Μπάκου και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε στο 60’ να δώσει το προβάδισμα στον Τύρναβο, όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
Τελικά ο Δαμασιακός ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 80’ ο Μουσιάρης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Αυλογιάρη στον τερματοφύλακα, πήρε την μπάλα, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκάγκας με βοηθούς τους κ. Μάνο και Παπαγεωργίου.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Νταναβάρας, Καρράς, Αυλογιάρης, Δασκαλόπουλος, Κατσαρός, Ντονούδης, Μπάκος Ι. (80’ Κατσαβός), Πατσιωτός (85’ Ιωαννίδης), Πατσής, Λιάκος (50’ Κοκόμπελης)
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Ντόκος, Μουσιάρης, Δούκας, Νάτσης (60’ Τσιάλτας), Γκαντρής (88’ Αγραφιώτης), Φούντας (65’ λ.τ. Αμπατζίδης), Λούτσος (85’ Λέτσιος).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Βλαχογιάννι-Αχιλλέας Φ.    2-0
Δωτιέας Αγιάς-ΠΟ Ελασσόνας    1-0
Αμυγδαλέα-Μακρυχώρι    1-2
Αργυροπούλι-Συκούριο    3-0 (ά.α.)
Σμόλικας-Κιλελέρ    3-0
Τύρναβος 2005-Δαμασιακός    1-2
Ηρακλής Λάρ.-Αμπελωνιακός    0-0
Λάρισα 2012-Φαλανιακός    1-0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/3, 15:30)
Κιλελέρ    -    ΠΟ Ελασσόνας
Αμπελωνιακός    -    Σμόλικας
Συκούριο    -    Δωτιέας Αγιάς (0-3 ά.α.)
Αχιλλέας Φ.    -    Ηρακλής Λάρ.
Δαμασιακός    -    Αργυροπούλι
Μακρυχώρι    -    Βλαχογιάννι
Λάρισα 2012    -    Τύρναβος 2005
Φαλανιακός    -    Αμυγδαλέα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λ.    43-12    50
Φαλανιακός    35-12    47
Σμόλικας    36-19    41
Μακρυχώρι    29-17    34
-----------------------------------
Π.Ο. Ελασσόνας    27-19    33
Αμπελωνιακός    25-15    31
Δωτιέας Αγιάς    23-20    29
Αχιλλέας Φ.    24-25    27
Κιλελέρ    21-26    26
Τύρναβος 2005    21-25    25
Δαμασιακός    18-19    24
-----------------------------------
Βλαχογιάννι    24-28    23
Αργυροπούλι    18-22    22
Λάρισα 2012    20-31    19
Αμυγδαλέα    21-35    17
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
*Μακρυχώρι και Λάρισα 2012 έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass