ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ 11ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΝ Κ. ΤΣΑΝΑ

Άσπρος καπνός στον Δωτιέα Αγιάς

*Πρώτη συγκέντρωση σήμερα για τους παίκτες του Οικονόμου Τσαριτσάνης *Στο «στόχαστρο» Καραβασίλης, Μαχαίρας

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2015 8:06

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αίσιο τέλος, έστω και καθυστερημένα, είχε το διοικητικό θέμα στον Δωτιέα Αγιάς καθώς συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. που θα αναλάβει –μαζί με τη συμπαράσταση αρκετών εξωδιοικητικών- τις τύχες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Συγκεκριμένα η νέα διευρυμένη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα αποτελείται από 11 συνολικά μέλη με επικρατέστερο για τη θέση του προέδρου τον Κώστα Τσανά που βρέθηκε φέτος στον προεδρικό θώκο μετά την αποχώρηση του Σταύρου Γκλέτου. Τα μέλη που απαρτίζουν τη διοίκηση του Δωτιέα είναι οι κ. Γ. Σχοινάς, Γρ. Γουργιώτης, Β. Κοκάλας, Ν. Καλόγηρος, Γ. Δημηρούλης, Κ. Χαδούλης, Γ. Καρπέτης, Ι. Κατσίκας, Θ. Τσαρδάκας. Σπ. Παπαδημητρίου και Κ. Τσανάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στην Αγιά έχει συγκροτηθεί πυρήνας 50 περίπου ατόμων, προκειμένου να δημιουργηθεί μια οικονομική βάση για να εκκινήσει η ομάδα. Την κίνηση αυτή απονέμεται να πλαισιώσουν και άλλα άτομα τα οποία έχουν δει με θετικό μάτι την προσπάθεια που καταβάλλεται ούτως ώστε η ομάδα να δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρές οικονομικές βάσεις.

Έτσι και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο διοικητικό από σήμερα ουσιαστικά ξεκινά και επίσημα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με πρώτης προτεραιότητας θέμα αυτό του προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημα. Πάντως το θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσει σχετικά γρήγορα για να πάρουν τη σκυτάλη τα μεταγραφικά αφού πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,

ΜΑΧΑΙΡΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Στο στρατόπεδο του Οικονόμου Τσαριτσάνης ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους συζητούν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τον 19χρονο Ορέστη Καραβασίλη επιθετικό που αγωνιζόταν στη Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Πυργετό και Λαρισαϊκό και τον 18χρονο μέσο Κώστα Μαχαίρα που το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν είχε αγωνιστεί στη Φαρκαδόνα στην οποία μεταγράφηκε από τους Νέους του νέους του Τυρνάβου.

Από κει και πέρα τη φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης αναμένεται να φορέσουν και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι Μάντζιος, Μπαλής, Νούσιας και Καραγιάννης που όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Οι συζητήσεις με παίκτες από τον βασικό κορμό της φετινής περιόδου θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις ποδοσφαιριστές του Οικονόμου αναμένεται να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά της ΑΕΛ τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για τους Χάμο, Μανακούσιο και Αγρόδημο οι οποίοι κλήθηκαν να δοκιμασθούν μετά από εισήγηση του συνεργάτη του τεχνικού της ΑΕΛ Ντόστανιτς και πρώην προπονητή του Οικονόμου, Κώστα Κατσάρα.

Τέλος σήμερα στις 19.00 στο γήπεδο Τσαριτσάνης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών με το νέο προπονητή Τάσο Μπεριζά. Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις, ενώ τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν με την έναρξη της προετοιμασίας με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass