ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Ελπίζουμε σε καλύτερη συνεργασία με το δ.σ. της ΕΠΣΝΛ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:35

Σε καλύτερη συνεργασία με το δ.σ. της ΕΠΣΝΛ ευελπιστεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του πως θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά που συνέβησαν στο δ.σ. της Ενωσης, στις 26/2.

Χαρακτηριστικά σε επιστολή του τονίζονται τα εξής:

«Μετά από τα γεγονότα της συνεδρίασης της Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας στις 26/2/2019, όπως αυτά αναφέρθηκαν στα Μ.Μ.Ε, θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για όσα αφορούν στο Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας και τα μέλη μας.

Σαν Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας είχαμε ζητήσει επίσημα απάντηση από την Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας, με email προς αυτήν στις 21/1/2019, το οποίο δεν απαντήθηκε μέχρι και σήμερα, και αφορούσε ότι ειπώθηκε στη συνεδρίαση της 26ης/2/2019.

Συγκεκριμένα ρωτούσαμε:

Α) Γιατί δεν δουλεύουν διπλωματούχοι προπονητές στις ομάδες που αναφέρθηκαν;

Β) Γνωρίζοντας σαν Σύνδεσμος τη διαδικασία εκδόσεως κάρτας πάγκου, πώς και ποιος έβγαλε την κάρτα πάγκου σε μη διπλωματούχο προπονητή;

Όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν στη συνεδρίαση της 26ης/2/2019 ο Σύνδεσμός μας ήθελε -με τα ερωτήματά του- να τα προλάβει και είχαν αναφερθεί στη συνάντηση με τον πρόεδρο και τον άμεσο υπεύθυνο συνεργασίας με τον Σύνδεσμό μας κ. Σελιώνη, λόγω του ότι ο κ. Σελιώνης κατέχει και δίπλωμα προπονητή, αλλά λόγω θέσεως δεν είναι σωστό ηθικά να το κάνει χρήση στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ίδια η Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας. Στη συνάντηση αυτή είχε συμφωνηθεί να εκλείψουν όλα αυτά, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζονται, με αποτέλεσμα τα όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Εμείς, ως Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας, σε κάθε συνάντηση θέλαμε και τονίζαμε την ανάγκη για καλύτερη συνεργασία μεταξύ Συνδέσμου και Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας με σκοπό τη λύση των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται. Η συνεργασία μας αυτή δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο αλλά ελπίζουμε -μετά και τα συμβάντα της τελευταίας συνεδρίασης- να γίνει απολύτως αντιληπτό ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία θα λυθούν ανάλογα προβλήματα προς όφελος του ποδοσφαίρου του Νομού μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass