Τετάρτη με Ηρακλή και ακολουθούν τρία ματς Κυριακή

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2019 22:20

Σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα πρέπει να βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς καλούνται μέσα στον Μάρτιο να δώσουν έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League.

Συγκεκριμένα, μεθαύριο Κυριακή 3 Μαρτίου θα ταξιδέψουν στην Σπάρτη(19η αγων.), την Τετάρτη 6 του μηνός στην εμβόλιμη 20η αγωνιστική θα υποδεχτούν στη Φιλιππούπολη τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία θα παίξουν τρεις Κυριακές.

Ο Απόλλων Λάρισας θα παίξει λοιπόν την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου στα Σπάτα(21η αγων.), εν συνεχεία στις 17 του ίδιου μήνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης(22η αγων.) στη Φιλιππούπολη και μία μέρα πριν την 25η Μαρτίου στη Δράμα κόντρα στη Δόξα (23η αγων.), ενώ το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, που η λαρισινή θα παίξει με τον Απόλλωνα Πόντου εντός έδρας, δεν έγινε ακόμη γνωστό.

ΜΕ ΣΠΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΜΠΕΡΗΣ

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Καμπέρη θα αγωνιστεί ο Απόλλων Λάρισας στο εκτός έδρας παιχνίδι του στα Σπάτα κόντρα στον Αήττητο, για την 21η αγωνιστική της Football League.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με την Παναχαϊκή και έτσι θα έπρεπε να δηλωθεί σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς του Απόλλωνα για να εκτίσει την ποινή του και όπως αποφασίστηκε θα είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Όσον αφορά τώρα στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τη Σπάρτη, στη διάθεση του Άριαν Μπελά δεν θα βρίσκεται ο Χατζής, που δηλώθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσει την ποινή του.

Χθες οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ αύριο στις 9 το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για τη Σπάρτη.

ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ Η Κ-19

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα K-19 της Football league, με τον Απόλλων να υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο Συκουρίου τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 13:00.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass