Νούνιτς, ο πολυτιμότερος...

* ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ * ΜΠΕΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ ΤΑ ΜΠΑΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2019 22:38

Οκτώ αγώνες απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Super League τη φετινή περίοδο με την ΑΕΛ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μία θέση πάνω από αυτή που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Σίγουρα η πορεία της ομάδας δεν είναι ανάλογη με την ποιότητα των παικτών που έχει και αξίζει να δούμε μερικά από τα στατιστικά της φετινής περιόδου. Πρώτος σε συμμετοχές είναι ο τερματοφύλακας Κρίστινσον με 22(2075 λεπτά) και ακολουθούν οι: Ντέλετιτς και Μιλοσάβλιεβιτς με 21. Στα γκολ πρώτος ο Νούνιτς με 6 και δεύτερος ο Ντέλετιτς με 4. Στις τελικές προσπάθειες πρώτος είναι ο Ντέλετιτς με 39 αλλά με πολύ χαμηλό ποσοστό (1/9,8) αντίθετα με το Νούνιτς που έχει μόλις 20 αλλά με ποσοστό 1/3,3 κάτι που τον αναδεικνύει και σε πολυτιμότερο παίκτη. Το απόλυτο έχει ο... Μπέρτος με μία προσπάθεια και ένα γκολ (στον αγώνα με τη Λαμία της περασμένης Κυριακής). Στα γεμίσματα τα περισσότερα εύστοχα έχει ο Καρανίκας με 19/54 και το απόλυτο έχει ο Ζίφκοβιτς με 4/4. Στις πάσες προηγείται ο Μιλοσάβλιεβιτς με 131 και ακολουθεί ο Φατιόν με 125. Ο Ντέλετιτς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη αφού φθάνει ένα μεγάλο αριθμό 118 και δεύτερος είναι ο Μιλοσάβλιβιτς με 77. Στις αποκρούσεις πλην του τερματοφύλακα πρώτος είναι ο Γκόλιας με 12 ενώ στα κλεψίματα προηγείται ο Φατιόν με 64'. Στις επεμβάσεις πρώτος είναι ο Ζίζιτς με 55 και ακολουθεί ο Γκόλιας με 40. Ο Φατιόν έχει υποπέσει στα περισσότερα φάουλ(σύνολο 86) ενώ έχει κερδίσει τα περισσότερα ο Ντέλετιτς(66). Τέλος ο παίκτης που έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες είναι ο Καρανίκας με 12(εκ των οποίων δύο διπλές σε δύο αγώνες που του στοίχισαν δύο αποβολές) και ακολουθεί ο Φατιόν με 11.

ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΑΚ

Συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα στη χθεσινή προπόνηση που περιελάμβανε οικογενειακό διπλό έδειξε να προβληματίζεται για την τακτική και αν αυτή θα είναι το 3-5-2 ή το 4.2-3-1. Πάντως έδειξε ότι τα μπακ θα είναι ο Μπέρτος στη δεξιά πλευρά και ο Ζίφκοβιτς στην αριστερή. Ο Καρανίκας υπενθυμίζουμε δεν μπορεί να αγωνισθεί λόγω τιμωρίας. Η ομάδα σήμερα στις 3 μ.μ. θα κάνει την τελευταία προπόνηση επί Λαρισινού εδάφους γιατί αύριο «πετάει» για Κρήτη στις 9 το πρωί από Θεσσαλονίκη(μέσω Αθηνών).

ΖΗΤΑΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με επιστολή που δημοσιοποίησε αναφέρει ότι ζητάει από την ΕΠΟ τα εξής: 1. Όλες τις συμβάσεις συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Άγγελο Αναστασιάδη, τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Τερζή. 2. Όλα τα δικόγραφα (αγωγές, αποφάσεις κ.λπ.) που αφορούν στη δικαστική αντιδικία της ΕΠΟ με τον πρώην υπάλληλο της Γιάννη Παπαδόπουλο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass