Η αιχμή του δόρατος στον αθλητισμό του Δήμου Κιλελέρ και το 2018

ΠΕΠΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 19:05

Το 2018 αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι την αιχμή του δόρατος για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Κιλελέρ αποτελεί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας που πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου έντεκα πανελλαδικούς τίτλους.


Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Ο.Α. Νίκαιας κα Πέπη Ακριβούλη στην ετήσια εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας που έγινε στον όμορφο χώρο του καφεζυθεστιατορίου «Το Πανελλήνιον».
Επίσης μίλησε για τη διαχρονική προσπάθεια του Ομίλου να συνεισφέρει στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Κιλελέρ, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, υπενθυμίζοντας ότι μέλημα του Ο.Α. Νίκαιας είναι να καλλιεργούνται οι δεξιότητες και οι ικανότητες όλων με γνώμονα, πάντα, τις βασικές αρχές παιδαγωγικής και μέσα από μια ασφαλή προπονητική διαδικασία που θα προσφέρει χαρά, ευχαρίστηση και συναγωνισμό. Σε αυτές ακριβώς τις συμπαγείς βάσεις από το 1997 (έτος ιδρύσεως του Ομίλου), θεμελιώθηκε η φιλοσοφία και η δράση του και με δεδομένο ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που κρατούν αναλλοίωτους τους συμβολισμούς και τα ιδεώδη, ο Ο.Α. Νίκαιας σχεδιάζει τη μελλοντική του πορεία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υπεύθυνος σχεδιασμού κ. Παπαστεργίου Θωμάς παρουσίασε συνοπτικά την πλούσια δράση του Ομίλου σε εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις που έλαβαν χώρα το 2018 (διαλέξεις, σεμινάρια, πρωταθλήματα, εθελοντισμός), τονίζοντας την πολύπλευρη και βιωματική ισχύ τους σε γονείς και μαθητές της σχολής.
Στην τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που ακολούθησε, απονεμήθηκαν βραβεία σε αθλητές και ομάδες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις το 2018. Συνολικά έντεκα πανελλαδικοί τίτλοι το έτος 2018 προστέθηκαν στην πλούσια παρακαταθήκη του Ομίλου, από έξι διαφορετικούς παίκτες, ποιοτικό στοιχείο που, όπως τόνισε με περηφάνια ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων κ. Δημήτρης Μίζιος, επιβεβαιώνει τη διαχρονική έμφαση του Ο.Α. Νίκαιας στην ανάδειξη του ταλέντου και του δυναμικού όλων των παιδιών, χωρίς μονομέρεια και χωρίς να αποτελεί de facto αυτοσκοπό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι:
• Πατρωνίδης Ραφαήλ - Τέννις με αμαξίδιο - Πρωταθλητής
• Νικολούλης Χρήστος - Νο 1 εφήβων και νέων στην Ελλάδα, Εθνική ομάδα
και οι πανελλαδικοί πρωταθλητές
• Μίζιος Αντώνιος
• Μίζιου Ευαγγελία
• Αγγελάκη Νικολέτα
• Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος
• Νούλας Αλέξανδρος

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Ο.Α. Νίκαιας ως μοναδικοί εκπρόσωποι της επαρχίας (μαζί με τη Σούδα) στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας το 2018:
Άνδρες: Γερούκης Βασίλης, Νικολούλης Κωνσταντίνος, Νικολούλης Χρήστος, Κανιάρης Χάρης
Γυναίκες: Καφφέ Ζωή, Αγγελάκη Νικολέτα
Προπονητής: Μίζιος Δημήτρης
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Θανάσης Παιδής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ κ. Αντώνης Ρεντζιάς, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ κ. Δημήτρης Καφφές και ο εκπρόσωπος του χορηγού επικοινωνίας Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία» κ. Σωτήρης Κέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass