Προκρίθηκαν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 16:02

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τον Πανιώνιο στην παράταση με 4-2 (32' Μπίσεσβαρ, 82' Σφιντέρσκι, 114' Άκπομ, 118' πεν. Βιεϊρίνια - 33' Ντουρμισάι, 94' Καμαρά).

Οι «κυανέρυθροι», που είχαν νικήσει με 2-1 στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, πλησίασαν σε μια μεγάλη πρόκριση αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν ως το τέλος. Μετά το τελευταίο γκολ του ΠΑΟΚ οι φιλοξενούμενοι με την προτροπή του αρχηγού τους Κόρμπου, αρνήθηκαν να εκτελέσουν σέντρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην λήξη μετά την εσκεμμένη αυτή ενέργεια των παικτών του Πανιωνίου, που είχαν αγκαλιάσει την πρόκριση αλλά δεν κατάφεραν να την διατηρήσουν στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης. Ο Αστέρας ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον β' αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη και το έκανε πράξη με... δύσκολη νίκη (4-1) επί της ομάδας του Ηρακλείου (0-1 το σκορ του πρώτου αγώνα). Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς οι Αρκάδες σημείωσαν 3 γκολ στα τελευταία 11 λεπτά. Για τον Αστέρα σκόραραν οι Μπαστιάνου (9'), Αραβίδης (79'), Καλτσά (89'), Φερνάντεθ (90'+3'), ενώ οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 72' με τον Ιατρούδη. Οι γηπεδούχοι πλέον πήραν το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά μετά την ΑΕΚ. Στους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αναμετρήσεων): AEK-Ατρόμητος 3-0 (1-0) Αστέρας Τρ.-Εργοτέλης 4-1 (1-0) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2 παρ. (κ.δ. 2-1) (1-2) Λαμία-Ολυμπιακός Σήμερα (3-3)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass