Οδυνηρή ήττα για τις γυναίκες της ΑΕΛ

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ 3-2

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2019 18:19

Η ΑΕΛ, αν και πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» τον αγώνα από πολύ νωρίς, μιας και προηγήθηκε στο σκορ και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ωστόσο υποχρεώθηκε σε ήττα με 3-2 από την Προοδευτική Περάματος. Ένα αποτέλεσμα που βάζει σε περιπέτειες τις «βυσσινί» σχετικά με την παραμονή στην Α’ Εθνική, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.
Το σκορ άνοιξε στο 8’ η Γιαμαλή (1-0) με ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από μπαλιά της Σρετένοβιτς, όμως η κακή άμυνα της ΑΕΛ στα στημένα έδωσε τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες να ισοφαρίσουν στο 16’ με τη Νικοπούλου (1-1).
Η ΑΕΛ αντέδρασε και πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ στο 28’ με τη Γιαμαλή (2-1), ωστόσο και πάλι μία κακή αντίδραση σε στημένη φάση στο 33’ επέτρεψε τον αντίπαλο να ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενες οπισθοχώρησαν παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή, φαινόταν όμως ότι είχε μείνει από δυνάμεις και δεν μπορούσε να δημιουργήσει πλέον επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων. Δυστυχώς η κακή ημέρα ολοκληρώθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο όταν στο 76’ το Πέραμα έκανε το 2-3 σε μία αντεπίθεση. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ΑΕΛ καθώς στο 90’ η Νεοφύτου ανετράπη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή όμως να μην καταλογίζει την παράβαση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η Σρετένοβιτς με σουτ βολίδα σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Αρκετά καλή η διαιτητική τριπλέτα από την Κατερίνη, ωστόσο ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι στο 90’.
ΑΕΛ (Β. Πάνος): Βλασιάδου, Νεοφύτου, Καπιτζίκα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Κόντου, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Σρετένοβτις, Βασιλείου, Γιαμαλή (Σπυροπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Σκοτεινιώτη Γ.).
Στον πάγκο βρέθηκαν οι Αρζουμανίδου, Τσιάρα, Κατσιάνα, Ρήγα.
Την επόμενη Κυριακή υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, με την ΑΕΛ να εκπροσωπείται στην Εθνική Κύπρου από τις Νεοφύτου και Βασιλείου.
Επόμενη αγωνιστική στις 10 Μαρτίου στις Σέρρες, εκεί όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος για την ΑΕΛ εάν θέλει να ελπίζει στην παραμονή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass