Κρατά στα χέρια του την παραμονή ο Οικονόμος

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 22:20

Eξι στροφές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 4ο όμιλο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, που είναι ο εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου, δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.


Οι «Πράσινοι» έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει 27 βαθμούς και ουσιαστικά είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δείχνοντας πως έχουν όλα τα φόντα για να υλοποιήσουν τον φετινό στόχο της παραμονής.
Με πολλές θυσίες οι ποδοσφαιριστές και κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Κατσάρα, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά, η ομάδα βρίσκεται κοντά στη σωτηρία, που από την αρχή φαινόταν πως θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί, όμως δεν θα ήταν και κάτι το ακατόρθωτο.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης έχει να δώσει τρεις αγώνες στο «Γ.Μητσιμπόνας» και ισάριθμους εκτός, με αντιπάλους που παλεύουν και εκείνοι για την παραμονή ή ακόμη και για την άνοδο (Νίκη Βόλου). Όπως δείχνουν τα πράγματα και καθώς θα γίνουν αγώνες μεταξύ ομάδων που βρίσκονται κοντά ή λίγο οριακά κάτω από τη ζώνη, το όριο της παραμονής πιθανολογείται πως θα βρίσκεται κοντά στους 35 βαθμούς.
Άρα εξαρτάται καθαρά από τους ίδιους τους παίκτες για να πετύχουν τον στόχο της σωτηρίας και θέλουν τουλάχιστον δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, για να είναι-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και τη νέα αγωνιστική σεζόν, στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Πάντως, η έδρα δεν μπορούμε να πούμε πως είναι το ισχυρό χαρτί για την παραμονή, καθώς εκτός έδρας ο Οικονόμος έχει κατακτήσει τους 15 από τους 27 συνολικά βαθμούς και μακάρι να συνεχίσει να έχει τα ίδια ποσοστά επιτυχίας, διότι τότε θα είναι σίγουρα και τη νέα σεζόν στην ίδια κατηγορία.
Σε κάθε περίπτωση, το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών δίνει πολλές ελπίδες για να μπορέσουν να εξελιχθούν όλα ευχάριστα στο ιστορικό σωματείο της Τσαριτσάνης και θα είναι άθλος η παραμονή, αν αναλογιστούμε με ποιες ομάδες συναγωνίζεται και των οποίων όλοι μας γνωρίζουμε, πως το μπάτζετ είναι μεγαλύτερο.
Χρειάζεται λοιπόν πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους, μεγαλύτερη βοήθεια από τους φιλάθλους στις εντός έδρας αναμετρήσεις, αλλά και διαρκής εγρήγορση για να ανανεώσουν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική.
*Το πρόγραμμα του Οικονόμου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχει ως εξής:
21η αγων. (3/3)
Πιερικός-Οικονόμος
22η αγων. (17/3)
Οικονόμος-Θησεάς Αγριάς
23η αγων.(24/3)
Στυλίδα-Οικονόμος
24η αγων.(31/3)
Οικονόμος-Νίκη Βόλου
25 αγων.(7/4)
Μακρυχώρι-Οικονόμος
26η αγων.(14/4)
Οικονόμος-Αστέρας Ιτέας

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass