ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα

*Προετοιμασία, μεταγραφές αλλά και πώληση της… Παναχαϊκής

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2015 8:07

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα υπάρχει αυτή τη στιγμή για την ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κάτοχο του πακέτου των μετοχών Αλέξη Κούγια σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο ώστε η λαρισινή ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει κάτι που δίνει μεγαλύτερη χρονική ευελιξία στην ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς όπως φαίνεται θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα με τη συμμετοχή και του Άρη μια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμμετέχουν στην κατηγορία και οι δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για την πλήρωση των κενών θέσεων.

Ο κ. Κούγιας αυτή τη στιγμή μαζί με το τεχνικό επιτελείο κάνουν προσπάθεια να ξεκινήσει η προετοιμασία στις 26 Ιουλίου και να υπάρχει ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών. Ήδη έχουν αποκτηθεί μερικοί παίκτες ονόματα όπως ο Τσιμπάμπα, ο Μονιάκης, ο Κομεσίδης και ο Ξενοδόχοφ, κάποιοι έμειναν από την περσινή περίοδο όπως ο Μπανούσης, ο Πατσογεώργος, ο Ζαχαράκης ενώ θα προστεθούν μερικοί ακόμα ώστε να υπάρχει ικανό έμψυχο δυναμικό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση δύο Σέρβων ποδοσφαιριστών όπου ο ένας θα αγωνίζεται σέντερ μπακ και ο άλλος επιτελικός μέσος.

Στο μεταξύ δεν αποκλείεται να έχουμε επικοινωνία του Αλέξη Κούγια με τον Κώστα Νεμπεγλέρα για να συζητήσουν αν θα συνεχίσει ο αρχηγός και τη νέα σεζόν ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Δεληζήση.

Στο μεταξύ φαίνεται να αλλάζει το πλάνο της προετοιμασίας και η ομάδα να μην παραμένει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη Λάρισα αλλά να μετακινείται για ένα διάστημα σε Καρπενήσι ή Νάουσα.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι εντός της εβδμάδας θα έχει οριστικοποιηθεί η απόκτηση σημαντικού αριθμού ποδοσφαιριστών(κάποιοι θα έρθουν και από την Παναχαϊκή, όπως ο Κοντοχρήστος, αλλά δεν προβλέπεται μεγάλος αριθμός) για να μπορέσει να γίνει το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως υπάρχει ένα ακόμα «αγκάθι» για τον κάτοχο του πακέτου των μετοχών και αυτό είναι η πώληση της Παναχαϊκής που ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα ο κ.Κούγιας να μην μπορεί να δηλώσει την αλλαγή ιδιοκτησίας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Υπάρχει ο κίνδυνος ο κ.Κούγιας να έχει δύο ΠΑΕ κάτι που προμηνύει ίσως διάλυση της Παναχαϊκής.

Σχετικά με το διοικητικό σχήμα που θα υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΛ μάλλον προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια υλοποιήσιμη σκέψη για να αναλάβει Λαρισαίος πρόεδρος και η ομάδα τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα θα πορευτεί με τα στελέχη της που έχουν αναλάβει διάφορα πόστα στην ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι πιο γρήγορες στη συνέχεια αφού ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της λαρισινής ΠΑΕ αν αναλογισθούμε ότι ήδη μια ομάδα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Πανελευσινιακός) ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη φετινή περίοδο. Δεν παίρνει το πρωτάθλημα όμως όποιος ξεκινάει πρώτος την προετοιμασία…        

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass