Νίκη-πρόκριση θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Κίεβο

Ο ΜΠΕΝ ΓΕΝΤΕΡ ΟΔΗΓΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΣΕΒΙΛΗ ΣΤΟΥΣ «16»

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 17:55

Με την προπόνηση που διεξήχθη χθες το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου στο «NSK Olimpiyskiy», σήμερα το βράδυ (22:00), για την φάση των «32» του Europa League.


Ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς τελικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, παρά το γεγονός πως ο Νορβηγός μπακ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες προκειμένου να προλάβει το ματς στο Κίεβο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη-πρόκριση, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Έτσι μετά τους τραυματίες Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλο και τον τιμωρημένο Καμαρά, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Ελαμπντελαουί στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς.
Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας, Φορτούνης, Γκερέρο και Χάσαν είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στη μάχη της πρόκρισης. Ο Σολδάνο θυμίζουμε είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

 

ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΕΒΙΛΛΗ
Με... οδηγό τον Βισάμ Μπεν Γεντέρ η Σεβίλη έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Europa League, με δύο νίκες απέναντι στη Λάτσιο (2-0 χθες και 1-0 την περασμένη Πέμπτη).
Ο Γάλλος επιθετικός είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία των Ανδαλουσιάνων απέναντι στους «λατσιάλι». Ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του μέσα στο «Ολίμπικο» την περασμένη εβδομάδα (1-0) και στη ρεβάνς του «Σάντσεθ Πιθχουάν» αυτός που άνοιξε το σκορ, για να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση ο Σαράμπια στο 78’.
Το ματς είχε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα οι δύο μονομάχοι να τελειώσουν με παίκτη λιγότερο. Αρχικά, με την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Φράνκο Βάσκες στο 60’ και 11 λεπτά αργότερα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε και ο Μάρουσιτς των «λατσιάλι» με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό τάκλιν που έκανε.

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ζενίτ-Φενερμπαχτσέ    (0-1)
Μπέτις-Ρεν    (3-3)
Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός    (2-2)
Άρσεναλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ    (0-1)
Μπενφίκα-Γαλατασαράι    (2-1)
Ίντερ-Ραπίντ Βιέννης    (1-0)
Γκενκ-Σλάβια Πράγας    (0-0)
Λεβερκούζεν-Κράσνονταρ    (0-0)
Νάπολι-Ζυρίχη    (3-1)
Τσέλσι-Μάλμε    (2-1)
Σάλτσμπουργκ-Μπριζ    (1-2)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Βικτόρια Πλζεν    (1-2)
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ    (2-2)
Βαλένθια-Σέλτικ    (2-0)
Βιγιαρεάλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας    (1-0)
*Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass