Η ώρα του… Captain Giannis

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2019 15:33

Το 68ο All Star Game του ΝΒΑ βρίσκεται «προ των πυλών» και οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας ανυπομονούν για το ξενύχτι της 18ης Φεβρουαρίου (στις 3:00 τα ξημερώματα), όταν και θα διεξαχθεί στο "Spectrum Center" της Σάρλοτ το αποκορύφωμα της «γιορτής» του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη «μάχη» μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο (Team Giannis) και ΛεΜπρόν Τζέιμς (Team LeBron).

Στην 2η «φιλοξενία» All Star Game από την Σάρλοτ (σ.σ. η πρώτη ήταν το 1991), το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι και πάλι έντονο, καθώς για τρίτη διαδοχική χρονιά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει στον αγώνα που κλείνει την αυλαία του τριήμερου, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο Giannis θα είναι ο captain της ομάδας του!

Στην μόλις έκτη χρονιά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το αγωνιστικό... εκτόπισμα του Giannis επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, με τον Greek Freak να αποδεικνύεται σε απόλυτο κυρίαρχο της Ανατολής στο ΝΒΑ.

Από τα αποτελέσματα της πρώτης διαλογής των ψήφων για το εφετινό All Star Game, ο Αντετοκούνμπο απέδειξε ότι δεν του αρκούσε ο τίτλος του... starter, θέση που κέρδιζε τα τελευταία δύο χρόνια. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο Έλληνας σούπερ σταρ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και χρίστηκε στα 24 του αρχηγός της Team Giannis.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους, ενώ ο captain της Team LeBron, ΛεΜπρόν Τζέιμς, 4.620.809 ψήφους στη Δύση, όμως ο Giannis κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 174 του ΛεΜπρον, και 99 από τους δημοσιογράφους, με τον «βασιλιά» να ...περιορίζεται στις 78.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προπονητής της Team Giannis χρίστηκε ο τεχνικός του στους Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπούντενχόλζερ. Πρόκειται για την πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια που προπονητής των «Ελαφιών» συμμετέχει σε All Star Game (σ.σ. πρώτος ήταν ο Λάρι Κοστέλο, 1971, 1974).

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

TEAM LEBRON

ΒΑΣΙΚΟΙ

ΛεΜπρόν Τζέιμς (Los Angeles Lakers)

Κέβιν Ντουράντ (Golden State Warriors)

Κάιρι Ίρβινγκ (Boston Celtics)

Καουάι Λέοναρντ (Toronto Raptors)

Τζέιμς Χάρντεν (Houston Rockets)

TEAM GIANNIS

ΒΑΣΙΚΟΙ

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Milwaukee Bucks)

Στέφεν Κάρι (Golden State Warriors)

Τζόελ Έμπιντ (Philadelphia 76ers)

Πολ Τζορτζ (Oklahoma City Thunder)

Κέμπα Ουόκερ (Charlotte Hornets)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass