Αποχώρησε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο του ντέρμπι «αιωνίων»

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2019 19:29

Την απόφαση να αποχωρήσουν από το ΟΑΚΑ έλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων».


Σε δήλωσή του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε: «Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε πως φταίνε οι διαιτητές. Η οικογένεια Αγγελόπουλων θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν σε εμάς και στους διαιτητές. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;».
Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε ένα... κόκκινο γυναικείο εσώρουχο.
Με δηλώσεις του, ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε εκ μέρους του Ολυμπιακού για την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ η ομάδα του Πειραιά, στο ημίχρονο (40-25 υπέρ του Παναθηναϊκού) του ημιτελικού. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε πως στον Ολυμπιακό έχουν αηδιάσει, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί «τέλος σε αυτή την κωμωδία» και ζήτησε από την Πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να παρέμβει.
«Με όλο αυτό που έγινε απόψε, έπρεπε να φύγουμε πιο νωρίς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν πάει άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά.
*Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το ματς στο ημίχρονο ήταν 40-25 και στο πρώτο δεκάλεπτο 23-12.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρικ Πιτίνο): Τόμας 10, Λάνγκφορντ 4 (1), Παπαγιάννης, Παπαπέτρου 7, Γκιστ 6, Βουγιούκας 2, Λεκαβίτσιους, Κιλπάτρικ 2, Καλάθης 9 (1), Μήτογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντέιβιντ Μπλατ): Ουέμπερ 5 (1), Ουίλιαμς-Γκος 2, Σπανούλης 5 (1), Τίμα, Μιλουτίνοβ 4, Στρέλνιεκς, Βεζένκοφ, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 3 (1), Μπόγρης, ΛεΝτέι 4.
*Εις βάρος του Ολυμπιακού, όπως αναμενόταν, έκλεισαν το φύλλο αγώνα του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου έγραψαν μετά την αποχώρηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο ημίχρονο: «Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Α ομάδας (Παναθηναϊκός) άναψαν πυρσούς, οι οποίοι παρήγαγαν λάμψη και καπνούς. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά σε βάρος της Β ομάδας (Ολυμπιακού) διότι δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β’ μέρους. Χορηγήθηκε προθεσμία 15 λεπτών, μετά το πέρας της οποίας έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνα». Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα: «Ακολουθεί έκθεση των διαιτητών».

 

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΑΟΚ
Έφερε το παιχνίδι στα... μέτρα του με το «καλησπέρα» και δεν δυσκολεύτηκε, ουσιαστικά, να πετύχει τον στόχο του. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης», στον πρώτο χρονικά νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου, της Κύμης με 72-61 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης την προσεχή Κυριακή (17/2), στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επίτευγμα που του δίνει παρουσία στο τελευταίο ματς του θεσμού μετά από 20 χρόνια! Ο αγώνας διεκόπη δύο φορές, στην τελευταία περίοδο, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος!
Τα δεκάλεπτα: 13-28, 30-44, 46-58, 61-72
Διαιτητές: Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ., Τζαφλέρης
ΚΥΜΗ (Ισίδωρος Κουτσός): Χόρτον 3, Σαγκς 18 (2), Λιούις 17 (2), Τουτζιαράκης 2, Ουάσιγκτον 3, Καρινιάουσκας 8, Πουλιανίτης, Ουίλιαμς 5 (1), Μαραγκός 5 (1), Μητσιμπόνας
ΠΑΟΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Τζέφερσον 10, Τζόουνς 5 (1), Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης 13 (1), Τέπιτς 11 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Ζάρας 4, Χάτσερ 13 (2), Γκάρετ 3, Γκος 6 (2).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass