Οταν ο αρχηγός έδωσε το σύνθημα...

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΤΙΟΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2019 22:25

«Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω» αναφέρει μια αρχαιοελληνική παροιμία και στο Αγρίνιο, στον πρόσφατο αγώνα Παναιτωλικού - ΑΕΛ 2-2, το έκανε πράξη ο αρχηγός της ΑΕΛ Άντονι Φατιόν καθώς -όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες- από την ανάπαυλα είχε πάρει την κατάσταση στα... πόδια του βλέποντας να χάνει η ομάδα με 2-0 στο ημίχρονο.


Συγκεκριμένα μπαίνοντας στα αποδυτήρια άρχισε να φωνάζει λέγοντας: «Από ποιους χάνουμε, το έχετε αντιληφθεί; Είναι δυνατόν να μας κερδίζουν αυτοί 2-0; Αν είναι δυνατόν, πώς παίζουμε έτσι...». Είπε και άλλα με τον Φέστα για να συμπληρώσει ότι η ομάδα χρειάζεται πρέσινγκ ψηλά και στον Μπαργκάν που θα έμπαινε αλλαγή τόνισε ότι σαν ξεκούραστος πρέπει να τα δώσει όλα.
Μάλιστα ο Φατιόν, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ισοφάρισης, είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε τις παρακάτω δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου. Ευτυχώς τελείωσε γρήγορα και μόνο με 2-0 σκορ. Αν και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε μια φάση που βγήκαμε στην κόντρα από ένα κόρνερ. Μπήκαμε στο ημίχρονο, μιλήσαμε, είπαμε ότι είναι 2-0 το σκορ, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι παραπάνω, θα πάμε να πιέσουμε, να κερδίσουμε, στη χειρότερη να πάρουμε το «Χ», γιατί όπως είδατε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας. Μιλήσαμε όλοι μαζί, υπήρξαν και κάποιες φωνές, αυτό μας έκανε καλό. Τέλος καλό, όλα καλά».
Και για τον στόχο που έχει η ομάδα είπε: «Ναι, σίγουρα να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Όπως βλέπετε και οι από κάτω ομάδες κερδίζουν συνέχεια. Με μία νίκη είσαι στην πεντάδα - στην εξάδα και με μία ήττα βρίσκεσαι στους τέσσερις του υποβιβασμού. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μακάρι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΓΚΟΪΚΟΒΙΤΣ
Στο μεταξύ άρχισε με πρωινές προπονήσεις η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στο Ael Fc Arena στις 3 μ.μ. στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα για το παιχνίδι αυτό θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Γκοΐκοβιτς και Χούμπτσεφ. Και αν ο Χούμπτσεφ χάνει όλη τη χρονιά, για τον Γκοΐκοβιτς η κατάσταση είναι πολύ καλή καθώς θα είναι έτοιμος σε δέκα περίπου μέρες ίσως και νωρίτερα!
Σήμερα οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση το πρωί και ο Φέστα θα δείξει και την τακτική που θα ακολουθήσει στον αγώνα.

 

ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση:
Απάλλαξε τον Αλέξιο Κούγια από την κατηγορία αδικήματος που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

 

 

Βραβεύτηκε ο Ναζλίδης

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ-ΑΕΛ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου 2017/2018, σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του λαοφιλέστερου αθλήματος και ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, για τη fair play αντίδρασή του μετά το γκολ του Χριστοδουλόπουλου εις βάρος της ομάδας του, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-ΑΕΛ.
Με αφορμή μία δήλωση του Θωμά Ναζλίδη, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος του έδωσε το βραβείο για το Fair Play της χρονιάς. «Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλη πίκρα, καθώς μία μεγάλη προσπάθεια έμεινε εντελώς άκαρπη. Το γκολ είναι απίθανο. Συγχαρητήρια και στον Λάζαρο. Για τέτοια γκολ λες χαλάλι». Μέσα σε όλα αυτά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αποκάλυψε πως ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν συμμαθητής με τη γυναίκα του.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass