Δύο χρυσά μετάλλια για τον ΑΣ Δίας Λάρισας

Στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Taekwondo της Κύπρου

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2019 22:33

Στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Taekwondo της Κύπρου (για την παγκόσμια και εθνική κατάταξη), συμμετείχε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας με 4 αθλητές κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια και μια 5η θέση.

Αναλυτικότερα, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Ι. Πράπας στα -51 κιλά εφήβων μετά από 3 νίκες, δείχνοντας την υπεροχή του στην κατηγορία του, και η Χρ. Πετράκου στα -59 κιλά νεανίδων μετά από 3 νίκες, σε ισάριθμους αγώνες. Και οι δύο αθλητές έβαλαν τις βάσεις για την εισαγωγή τους στην εθνική ομάδα το 2020 ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα διοργανωθεί. Στην 5η θέση κατετάγη η Τσακίρη Παν., η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της, η οποία έδειξε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μελλοντικές επιτυχίες και έθεσε νέους στόχους για τα επόμενα χρόνια. Τέλος, η αθλήτρια Φ. Καλτέκη πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία, Ολυμπιακή κατηγορία Γυναικών, χάνοντας στις λεπτομέρειες από το νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν 600 αθλητές απ’ όλον τον κόσμο (Αμερική, Πουέρτο Ρίκο, Κόστα Ρίκα αλλά και από την Ευρώπη), ξεκινώντας τη συλλογή βαθμών για την Ολυμπιάδα του 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass