Τιμήθηκαν Ντικούδης-Πιτσίλκας

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΚΕ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2019 20:48

Δύο Λαρισαίοι τιμήθηκαν από τον σύλλογο παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του μπάσκετ στην Ελλάδα και έγινε παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.


Οι Λαρισαίοι που τιμήθηκαν ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής Νίκος Πιτσίλκας και ο παίκτης Δήμος Ντικούδης ως μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ 2005 και ήταν δευτεραθλητής κόσμου το 2006.
Επίσης παρόντες από την εθνική 2005 και 2006 ήταν και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μιχάλης Κακιούζης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος Βραβεύτηκε φυσικά και ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης.
Βραβείο πήραν ακόμα η Τούλα Καλέντζου (πρώην διεθνής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας), ο «Νουρέγιεφ» Κώστας Πετρόπουλος, o Δημήτρης Παπανικολάου, οι αρχαιότεροι εν ζωή Έλληνες διεθνείς (ο 96χρονος Νίκος Σκυλακάκης του Τρίτωνα, ο Νίκος Παπανικολός, ο Μίμης Στεφανίδης κ.ά.), αλλά και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass