Τι έγινε με τον Μ. Τροΐζι και ποιος ο διάδοχός του

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ κ. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ ΘΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ -ΕΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ- ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2019 22:42

Σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Μαρσέλο Τροΐζι βρίσκεται ο Απόλλωνας Λάρισας.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για τους «κυανόλευκους» με την ολοκλήρωση του α’ γύρου της φετινής Football League (μετά από 19 παιχνίδια μαζί με το κύπελλο), έχοντας απολογισμό επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα (βρίσκεται στην 3η θέση με 27 βαθμούς), ενώ στο κύπελλο πανηγύρισε μία νίκη και είχε τρεις ήττες. Ήταν μία εξέλιξη η οποία αιφνιδίασε τους ανθρώπους της διοίκησης και μάλιστα, όπως επισήμανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, η διοίκηση ενημερώθηκε για το συμβάν από τους παίκτες. Όπως δήλωσε ο κ. Μαντζανάς, ο Μαρσέλο Τροΐζι χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και απευθυνόμενος στους παίκτες, τους γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα. Όταν οι παίκτες ενημέρωσαν τους διοικούντες για το τι συνέβη στα αποδυτήρια, η διοίκηση κάλεσε το βράδυ της Δευτέρας τον Βραζιλιάνο τεχνικό, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτά που είπε νωρίτερα στους παίκτες τα είπε εν θερμώ και ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Η διοίκηση ωστόσο είχε πάρει την απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία με τον Μαρσέλο Τροΐζι, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός συζητούσε με άλλη ομάδα. Έτσι οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο «διαζύγιο». Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε να προβεί στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροΐζι. Ευχόμαστε στον κ. Τροΐζι καλή συνέχεια και να έχει όπου πάει τα εχέγγυα και τις προοπτικές που του προσφέραμε εμείς, στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας». Από την πλευρά του ωστόσο ο Μαρσέλο Τροΐζι υποστήριξε ότι περίμενε τηλέφωνο το πρωί της Δευτέρας από τη διοίκηση του Απόλλωνα προκειμένου να συζητήσουν για το τι θα γίνει (είχε προηγηθεί μια κουβέντα το απόγευμα της Κυριακής με τον κ. Μαντζανά), αλλά τελικά οι «κυανόλευκοι» τού τηλεφώνησαν το βράδυ της ίδιας ημέρας και του ανακοίνωσαν την απόφασή τους για λήξη της συνεργασίας. Ο Μαρσέλο Τροΐζι μετά την αποχώρησή του ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Απόλλωνα για τη συνεργασία που είχαν αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα τους Παναγιώτη και Βαγγέλη Δοξόπουλο και Μιχάλη Μπίζιο, τόνισε ότι δεν έχει κάτι με τον μεγαλομέτοχο κ. Μαντζανά και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά «εύχομαι ο Απόλλωνας να παραμείνει ψηλά». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου η διοίκηση του Απόλλωνα είχε επεκτείνει το συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο τεχνικό έως το 2020. Ήταν μετά την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν ο Απόλλωνας Λάρισας ήταν πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 19 βαθμούς, έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία. Δεύτερος ήταν τότε ο Βόλος με 16 βαθμούς και τρίτος ο Πλατανιάς με 15.

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Απόλλωνας Λάρισας θα πάει στην Κέρκυρα για το παιχνίδι που ακολουθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Άριαν Μπελά, ο οποίος λειτουργούσε ως τεχνικός σύμβουλος το τελευταίο διάστημα, ενώ διαθέτει δίπλωμα προπονητή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο Άριαν Μπελά να μείνει -εάν πείσει τους ανθρώπους της διοίκησης- στον πάγκο του Απόλλωνα και να είναι ο αντικαταστάτης του Μαρσέλο Τροΐζι. Πάντως στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα προπονητών, αλλά όπως φαίνεται η διοίκηση δεν προτίθεται να προβεί σε βεβιασμένες κινήσεις και μάλλον θα περιμένει να δει πρώτα εάν προχωρήσει το θέμα με τον Άριαν Μπελά. Αγωνιστικά, στο παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Λουκάο, ενώ εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Κουρτεσιώτης και Σουλιώτης. Ο Τασιούλης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στα πλάνα του Άντριαν Μπελά, ενώ υπάρχει η πιθανότητα αν και δύσκολα να μπει στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Νέστορας Γκέκας, που αποχώρησε από την ΑΕΛ.

Άρη Γκουτρουμάνη 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass