Η καρδιά του τζούντο χτυπάει στη Λάρισα

ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2-3/2 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2019 15:33

Μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο κλειστό της Νεάπολης το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τζούντο Παίδων/ Κορασίδων - Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/Γυναικών 2019, που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Στους αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί, πρόκειται να συμμετάσχουν πάνω από 1.000 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι βάσει των διακρίσεών τους θα στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Τζούντο για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας οι διοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός – περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση ξεκινά στη Λάρισα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τζούντο, το ΕΑΚΛ και τον Δήμο Λαρισαίων. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων/ Κορασίδων - Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/Γυναικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που επέλεξε τη Λάρισα και τη Θεσσαλία. Πάνω από 1.500 αθλητές, προπονητές, διαιτητές και συνοδοί θα βρίσκονται το σαββατοκύριακο στην περιοχή. Τα ξενοδοχεία της Λάρισας είναι γεμάτα και γι’ αυτό αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία των γειτονικών πόλεων. Όπως λέμε συχνά εδώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Φτιάχνει ισχυρούς χαρακτήρες και ανθρώπους που ξέρουν να παλεύουν, να αγωνίζονται να συνεργάζονται, να υπακούν σε κανόνες και να γίνονται καλύτεροι».

Γιώργος Κωσταρόπουλος – δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού: «Μετά από 9 χρόνια μια μεγάλη διοργάνωση έρχεται στην πόλη της Λάρισας. Ο Δήμος Λαρισαίων δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια διοργάνωση, η οποία προάγει ταυτόχρονα και τον αθλητικό τουρισμό, καθώς τα ξενοδοχεία της πόλης είναι γεμάτα. Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες αυτού του εντυπωσιακού αθλήματος».

Γιάννης Καφενταράκης - πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο: «Να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον Δήμο για τη στήριξή τους και πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να διοργανώσει με επιτυχία μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Από τους αγώνες αυτούς θα στελεχωθούν οι εθνικές ομάδες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η Λάρισα έχει αδικηθεί στο παρελθόν σε επίπεδο φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, ωστόσο δεσμευόμαστε για να φέρουμε και άλλες διοργανώσεις στην περιοχή».

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Χρήστος Αντωνίου και ο προπονητής Δημήτρης Καμπάς. Όπως έγινε γνωστό οι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:

Σάββατο 2/2

Πρώτα θα αγωνισθούν οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες, στη συνέχεια θα αγωνισθούν οι Παίδες/Κορασίδες Β’. Ώρα έναρξης 10:00.

Κυριακή 3/2

Πρώτα θα αγωνισθούν οι Παίδες/Κορασίδες Α’ και στη συνέχεια οι Νέοι Ανδρες/Νέες Γυναίκες. Ώρα έναρξης 10:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass