1η Γιορτή Αθλητισμού Δήμου Τυρνάβου

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (18:00)

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 15:29

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 Με επιτυχία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα, η 1η Γιορτή Αθλητισμού Δήμου Τυρνάβου.

Στον Δήμο Τυρνάβου δραστηριοποιούνται 23 σύλλογοι που ταξιδεύουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα ο Δήμος Τυρνάβου να «ακούγεται» πολλά χιλιόμετρα μακριά. Η δημοτική αρχή θα πραγματοποιήσει την 1η γιορτή Αθλητισμού με στόχο να γιορτάσουν όλοι μαζί τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συνδημοτών στα αθλητικά δεδομένα του Δήμου Τυρνάβου. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή «η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους αθλητικούς συλλόγους και μάλιστα με οργανωμένο τρόπο, αξίζει να ενισχυθεί και να επιβραβευτεί, ώστε να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε νέο μέλος που γράφεται σε αθλητικό σύλλογο έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον σωστό δρόμο της ευγενούς άμιλλας, του σωστού τρόπου ζωής, κοντά στις ιδέες της αλληλοβοήθειας, της αλληλεγγύης του «ευ ζην». Στον αθλητισμό έχουμε πολλούς λόγους να νιώθουμε υπερήφανοι και χαρούμενοι». Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass