Αγωνιστική δράση στο κύπελλο ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 16:18

Ανοίγει αυτήν την εβδομάδα με τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο η αυλαία της φάσης των «32» του κυπέλλου ΕΠΣΛ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα του διημέρου και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ): ΣΗΜΕΡΑ (14:30) Ναρθάκι- Αμυγδαλέα: Βασιλός, Παπαγεωργίου, Ρουπέλας Δήμητρα Γιάνν.-Δαμασιακός: Νίτσας, Μίχος, Μπλιώνας Χαλκιάδες-Ηρακλής Λάρ.: Αντωνίου, Μπουρονίκος, Πάλλας Προμηθέας – Βλαχογιάννι (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’): Καρακώστας, Τέγος Αγγ., Κοσμάνος Δένδρα - Παναγροτικός: Ακρίβος, Γκαρέλης, Τάνας ΑΥΡΙΟ (14:30) Στεφαν./Γαλαν.-Ακαδημία Τυρν.: Πατσής, Σάρρος, Γκαραβέλης Τύρναβος 2005 – Αργυροπούλι: Κουκούλης, Δεδικούσης, Παραφέστας Ιπποκράτης-Κιλελέρ (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’): Καραγιάννης, Νάκας, Μπατζιανούλης

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (εφόσον δεν υπάρξει σήμερα απαρτία) και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης (έγκριση διοικητικού-οικονομικού απολογισμού, και προϋπολογισμού νέου έτους). Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει η κοπή πίτας για τα παρευρισκόμενα σωματεία. Στους τυχερούς που θα βρουν το φλουρί θα δοθεί χρηματικό έπαθλο.

Λήγει η προθεσμία των μεταγραφών

Εκπνέει αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 η προθεσμία των μεταγραφών σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών. Από την ΕΠΣΛ καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές να προσκομίσουν την αίτηση μεταβολών και την πράξη συναίνεσης -εφόσον δεν έχουν υποβάλει- μέχρι αύριο Πέμπτη στις 14.00 στα γραφεία της Αδριανού. Τονίζεται ότι όσοι δεν προσκομίσουν τις μεταγραφές μέχρι την παραπάνω ημέρα και ώρα, ενδεχομένως τα δελτία τους να μην εκδοθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass