Έφυγε η «ψυχή» των αποδυτηρίων

*ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 15:00

Οι πρόεδροι άλλαζαν, οι προπονητές πιο συχνά και οι παίκτες ακόμα περισσότερο αλλά μια φυσιογνωμία στα «βυσσινί» αποδυτήρια παρέμεινε σταθερή για 25 περίπου χρόνια από το 1990 μέχρι το 2015 έχοντας πρώτο πρόεδρο τον Κώστα Σαμαρά και ύστατο τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Από τους ελάχιστους που συνταξιοδοτήθηκαν από την ΑΕΛ(με βαρέα ένσημα) έχοντας πολλές εμπειρίες και πανηγύρισε με την ομάδα την κατάκτηση ενός κυπέλλου Ελλάδας αλλά και ευρωπαϊκές εξόδους.

Ο λόγος για τον αποβιώσαντα χθες σε ηλικία 63 ετών φροντιστή Χρήστο Τριανταφύλλου που από την εποχή της πρωταθλήτριας ΑΕΛ ήταν κοντά στην ομάδα αλλά το πόστο του φροντιστή το πήρε όταν συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος αείμνηστος Μίλτος Παπαγιάννης.

Μάλιστα δημιουργούσε και φιλικές σχέσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και ένας εξ αυτών έγινε και κουμπάρος, του ο Θόδωρος Βουτυρίτσας, παροιμιώδης ήταν η φιλία του με τον Χρήστο Μιχαήλ.

Γλυκομίλητος βοηθούσε σημαντικά τους νέους παίκτες στην προσαρμογή τους αλλά και άκουγε τα παράπονα όλων των ποδοσφαιριστών που ήταν εντονότερα αυτών που δεν έπαιζαν, ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει όποιον έβλεπε να ξεφεύγει.

Ήταν εργασιομανής αφού στο «πέτρινα χρόνια» της ομάδας διατηρούσε και ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης

Δεν είναι τυχαίο ότι ανακοίνωση για τον αφανή εργάτη της ΑΕΛ (πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας) εξέδωσαν η ΠΑΕ αλλά και οι ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε: «Έτσι κι αλλιώς σκοτεινιασμένη ήταν η σημερινή μέρα, μα το θλιβερό μαντάτο σκοτείνιασε ακόμη περισσότερο τις ΑΕΛικές καρδιές. Ο Χρήστος Τριανταφύλλου, ο μακροβιότερος φροντιστής της αγαπημένης μας ομάδας, η ψυχή των "βυσσινί" αποδυτηρίων για τρεις περίπου δεκαετίες, έφυγε αναπάντεχα σκορπίζοντας θλίψη στην ποδοσφαιρική Λάρισα και όχι μόνο. Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, απευθύνουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων στους οικείους του Χρήστου, αντιπροσωπεία δε της ΠΑΕ θα παραστεί στην αυριανή εξόδιο ακολουθία, (11:00 ι.ν. της Του Θεού Σοφίας), κατατεθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του».

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έγραψαν: «Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που για χρόνια ήταν η ψυχή της ομάδας. Ο ρόλος του φροντιστή κάποιοι νομίζουν ότι είναι ο ρόλος του χαμάλη, αλλά σε μια ομάδα είναι από τις σημαντικότερες φιγούρες, πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στις χαρές και στις λύπες. "Τσατσά το ένα, Τσατσά το άλλο, φέρε μου εκείνο, φέρε μου το άλλο...". Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι να σου ευχηθούμε Καλό Παράδεισο και να συνεχίζεις να μας στηρίζεις από εκεί ψηλά!!!

Καλό ταξίδι Χρηστάρα...»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ερασιτεχνική ΑΕΛ που γράφει: «Διοίκηση και μέλη της Α.Ε.Λ. εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Χρήστου Τριανταφύλλου. Μέλος της βυσσινί οικογένειας για αρκετές δεκαετίες, προσέφερε τις υπηρεσίες του ως φροντιστής της ομάδας και συνδέθηκε με όλες τις χαρές και λύπες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Χρήστο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass