ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ "Ε"

«Γιατί να ανέβω σήμερα το βράδυ στα γραφεία της οδού Πανός 14»...

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 15:03

Σήμερα Τρίτη, 29 του Γενάρη του 2019, μετά από πολλά χρόνια, τα βήματά μου θα με οδηγήσουν στον 4ο όροφο της οδού Πανός 14, όπου, από τα μέσα της δεκαετίας του ΄85, στεγάζονται τα ιδιόκτητα, πολυτελή και ευρύχωρα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, αγορασμένα και διαμορφωμένα από τα χρήματα και το μεράκι των πρώτων Λαρισαίων Διαιτητών ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Τυπικά η σημερινή μου επίσκεψη στα γραφεία του ΣΔΠΛ θα γίνει, προκειμένου, σαν μέλος του συλλόγου, να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα, ψηφίζοντας τους – κατά την άποψή μου – καλύτερους, από αυτούς που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις 9 θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ουσιαστικά όμως, η παρουσία μου σήμερα το βράδυ στα γραφεία της οδού Πανός 14, πραγματοποιείται με την ενδόμυχη επιθυμία μου, την ώρα αυτή, στο συγκεκριμένο σημείο, να συναντηθώ για άλλη μια φορά με πρόσωπα που γνώρισα, θαύμασα, σεβάστηκα, εκτίμησα, ανθρώπους που με τίμησαν με τη φιλία τους και η συναναστροφή μου με αυτούς στο διαιτητικό και κοινωνικό παρελθόν μου, έχει γεμίσει το παρόν μου και το εναπομείναν μέλλον μου με τις πλουσιότερες και πλέον χαρούμενες αναμνήσεις.

Ελπίζω απόψε το βράδυ να μου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξω, έστω, ένα χαιρετισμό, με τους: Τιμολέοντα Λάτσιο, Γιάννη Τσιωνά, Λάκη Καραβασίλη, Γιώργο Λουτρίδη, Θανάση Ριζάκη, Κώστα Τσουρή, Βαγγέλη Μάρκου, Γιώργο Κοργιτάκο, Βασίλη Κουγιάννη, Γιάννη Αναστασίου, Θοδωρή Ντάβο, Θανάση Συρμακέζη, Θανάση Κακαρδάκη, Αργύρη Πάσχο, Νίκο Κατσιάβα, Σπύρο Τσιλίκη, Νίκο Ιωαννίδη, Θωμά Κουταλιά, Νικήτα Γκίκα, Σωτήρη Χριπάτσιο, Στέλιο Κόκκα.

Όλοι οι παραπάνω υπήρξαν μεγάλες και χρήσιμες διαιτητικές οντότητες και πρόσφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τις ανώτατες εθνικές κατηγορίες, και φυσικά στο τοπικό, πολύχρονες και πολύτιμες υπηρεσίες, που έβαλαν τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξη και καταξίωση του λαρισινού ποδοσφαίρου. Η προσφορά τους αυτή, δικαιολογημένα τούς κατέταξε στους κοινωνικά καταξιωμένους πολίτες του Νομού μας.

Μαζί με τους παραπάνω, σίγουρα απόψε το βράδυ, στα γραφεία του Συνδέσμου, ελπίζω να συναντηθώ με μια ακόμα ομάδα παλαίμαχων διαιτητών, με τους οποίους για πολλά χρόνια αναπτύξαμε ειλικρινή φιλία. Με την επιφύλαξη, κάποιο όνομα να μου διαφεύγει, θα αναφέρω τους: Βαγγέλη Σκριμπώνη, Βασίλη Μπεκιάρη, Βασίλη Κούργια, Θανάση Κομισόπουλο, Βασίλη Μαμέκα, Αντώνη Γιαννακό, Κώστα Καραφέρια, Γιάννη Καράση, Λάμπρο Ιωάννου, Σωτήρη Λελεντζή, Δημήτρη Γκουτζουρέλα, Κώστα Πατσιούρα, Χάρη Ψαρρό, Γιάννη Πατσίδη, Ηλία Κουτούκα, Μιχάλη Τσακίρη, Γιώργο Πλατσά, Βύρωνα Πετσιά, Βάιο Γκουτζιό, Κώστα Ρίζο, Δημήτρη Τζιόλα, Θόδωρο Μάνο, Νίκο Κεραμίδα, Αντώνη Ζήλο, Χρήστο Μαστοροδήμο, Γιώργο Κούτσικο, Μάκη Καρακώτσογλου, Γιώργο Κακαρδάκη, Αποστόλη Βουργανά, Θανάση Δρυστέλλα Δημήτρη Κυρίτση, Κώστα Κοσμάνο και άλλους πολλούς νεότερους σε ηλικία και διαιτητική παρουσία.

Με όλους αυτούς, αν αναπολήσουμε τις χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε, ασκώντας το πανέμορφο διαιτητικό λειτούργημα, σίγουρα δεν θα υπάρξει χώρος για να θυμηθούμε ελάχιστες διαφορές που είχαμε και οι οποίες σίγουρα έχουν λησμονηθεί.

Τέλος, θα ήθελα να ελπίζω ότι η σημερινή μας συνάντηση μ΄ όλους τους αναφερόμενους διαιτητές – μέλη του Συνδέσμου, δεν θα δώσει μόνο την ευκαιρία ευχάριστων αναμνήσεων. Ίσως, γίνει η συνάντηση αυτή η αφετηρία αναζωογόνησης του Συνδέσμου μας, που θα τον οδηγήσει και πάλι σε δραστηριότητες, που στο παρελθόν ενθουσίαζαν τα μέλη του και κατέτασσαν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής Διαιτησίας

Ελάτε το βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου. Σίγουρα θα έχουμε και άλλα πολλά να πούμε...

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛΙΟΣ

Μη εν ενεργεία διαιτητής Ποδοσφαίρου – Μέλος του ΣΔΠΛ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass