Με νίκες προχώρησαν οι ισχυροί

Πρωταθλητής χειμώνα ο Φαλανιακός - Εύκολα ο Ηρακλής Λάρισας - Πήρε αυτό που ήθελε ο Σμόλικας - Ακάθεκτος ο ΠΟ Ελασσόνας - Εβαλε φωτιά στη μάχη της σωτηρίας το «διπλό» του Τυρνάβου

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2019 22:20

Η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ έπεσε με τον Φαλανιακό να κατακτά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα διατηρώντας το αήττητο, αφού πέρασε νικηφόρα και από το Αργυροπούλι με 2-0 επί της τοπικής Δόξας.


Εύκολη επικράτηση με 3-0 επί της Λάρισας 2012 για τον Ηρακλή Λάρισας –που διατήρησε την απόσταση των 2 βαθμών από τον πρωτοπόρο- σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κυανόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Στη Φαλάνη ο Σμόλικας, έστω και με το 1-0, πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Δαμασιακό, ο ΠΟΕ συνέχισε την εξαιρετική του πορεία κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 4-1 στο ντεμπούτο του τεχνικού Δ. Δανιλούλη στον πάγκο των «Μυρμιδόνων», ενώ στην Αγιά (σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαλοι υπέγραψαν το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη καθώς ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες η καθεμία), ο Δωτιέας Αγιάς νίκησε τον Αετό Μακρυχωρίου με 4-3 μετά από ανατροπή.
Νέο ενδιαφέρον αποκτά η μάχη της σωτηρίας μετά το «διπλό» του Τυρνάβου στο Κιλελέρ με 3-1 ύστερα από ανατροπή. Στο Βλαχογιάννι η τοπική Δόξα επιβλήθηκε του Αετού Αμυγδαλέας με 3-0, ενώ τέλος ο Αμπελωνιακός πρόσθεσε, χωρίς να ιδρώσει, τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του λόγω Κισσάβου Συκουρίου.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 15ης ημέρας της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κιλελέρ-Τύρναβος 2005    1-3
Σμόλικας –Δαμασιακός    1-0
Αργυροπούλι-Φαλανιακός    0-2
Αμπελωνιακός- Συκούριο    3-0 (ά.α.)
Δωτιέας Αγιάς- Μακρυχώρι    4-3
Βλαχογιάννι- Αμυγδαλέα    3-0
ΠΟ Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.    4-1
Ηρακλής Λάρ.-Λάρισα 2012    3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φαλανιακός    29-9    39
Ηρακλής Λ.    33-11    37
Σμόλικας    29-14    33
Π.Ο. Ελασσόνας    25-15    28
Αμπελωνιακός    18-11    24
Δωτιέας    20-15    22
Μακρυχώρι    21-16    22
Κιλελέρ    17-20    20
Βλαχογιάννι    21-22    19
Αργυροπούλι    15-17    18
Αχιλλέας Φ.    16-18    18
Τύρναβος 2005    13-22    15
Δαμασιακός    12-15    14
Αμυγδαλέα    14-24    13
Λάρισα 2012    16-25    13
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα. *Αχιλλέας Φ. και Δωτιέας Αγιάς έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/2, 15:00)
Βλαχογιάννι    -    Κιλελέρ
Τύρναβος 2005    -    Αργυροπούλι
Αμυγδαλέα    -    Ηρακλής Λάρ.
Φαλανιακός    -    Δωτιέας Αγιάς
Λάρισα 2012    -    Σμόλικας
Μακρυχώρι    -    ΠΟ Ελασσόνας
Δαμασιακός    -    Αμπελωνιακός
Συκούριο    -    Αχιλλέας Φ.

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Στο πρώτο μέρος κρίθηκε το παιχνίδι στο Αργυροπούλι με τον Φαλανιακό να πραγματοποιεί δυναμική εμφάνιση κερδίζοντας με 2-0 την τοπική Δόξα. Μία νίκη με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον α’ γύρο πρώτοι και αήττητοι κατακτώντας έτσι τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στη φετινή «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ όταν μετά τον ωραίο συνδυασμό των Β. Λυγούρα και Γ. Πανταζή, ο Λεσάι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 36’ ο Φαλανιακός «κλείδωσε» τη νίκη όταν μετά από κάθετη πάσα του Γ. Πανταζή, ο Ιωαννίδης απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 0-2.
Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο με την ομάδα του Φαλανιακού να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος και να φτάνει στη νίκη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Μάνο και Παπαγεωργίου.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Βογιατζής Ε., Φουρτούνας, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Σαΐτης, Βογιατζής Α. (72’ Τσιαμούρας), Σχοινάς, Τσούτσας, Γκαραγκούνης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Mάλτζαρης, Μάνικος, Μαχαίρας, Φλώρος, Σούλι, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (86’ Πανταζής Θ.), Πανταζής Ηλ. (79’ Μητρούσκας), Λεσάι, Ιωαννίδης (74’ Ακριβόπουλος), Λυγούρας Χρ. (66’ Ντανίκας).

 

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε της Λάρισας 2012 με 3-0 και διατήρησε την απόσταση των δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Φαλανιακό. Οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Κακαβίτση, Νάστα, Φώτο, Ζαφειρίου να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό αποτέλεσμα.
Το 1-0 πέτυχε στο 21’ ο Φώτος με κοντινό πλασέ. Είχαν προηγηθεί τα σουτ των Νάστα και Κακαβίτση, τα οποία απέκρουσε ο Παπαζήσης.
Στο 38’ ο Κακαβίτσης πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Παπαζήση στο σουτ του Νάστα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Γκιουρσάνης με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Κακαβίτση.
Εύκολο έργο για τον έμπειρο Δημήτρη Γκάγκα που είχε βοηθούς τους κ. Νίκζα και Δ. Τέγο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου (62’ Δολιάνης), Φορτωμάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Νάστας (75’ Χρηστίδης), Φώτος (83’ Ράχης), Ζαφειρίου (83’ Ζάρρας), Κακαβίτσης.
ΛΑΡΙΣΑ 2012: Παπαζήσης, Κίτσος Π., Δημόπουλος, Φλώρος Α., Φλώρος Π. (13’ λ.τ. Ευθυμίου), Κίτσιος Δ., Πεπκολάι (70’ Καραγιάννης), Τσιτσόπουλος, Μπόντε (55’ Κίτσας Ν.), Τσιάγκος, Βλιώρας.

 

Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ
Ο νεοαποκτηθείς Πετράκης έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον Σμόλικα Φαλάνης καθώς το γκολ που σημείωσε στο 38’ (με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Σπανού) έκρινε το παιχνίδι κόντρα στον Δαμασιακό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία παραμένει ακλόνητη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο 25’ οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι με τον Σπανό, ενώ απώλεσαν ευκαιρίες (κυρίως με τους Πετράκη, Κακαζούκη) για να σιγουρέψουν τη νίκη τους.
Σε ό,τι αφορά στον Δαμασιακό που πάλεψε σε ένα ακόμα παιχνίδι, διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι στις καθυστερήσεις ωστόσο ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί ο Τσιάλτας για τις έντονες διαμαρτυρίες του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καραγιάννης με βοηθούς τον κ. Αναστασίου και την κ. Δεληγιάννη.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Καρέντζος (60’ Μακρής), Μολάς, Γκατζούλης, Σπανός, Κακαζούκης, Μάτος (85’Βάνης), Πετράκης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρ. Λόλας): Βλιώρας, Δούκας (80’ Λέτισος), Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Ντόκος, Μπακαΐμης (65’ Τιούτιος), Νάτσης(45’ Τσιάλτας), Γκαντρής, Μουσιάρης, Αμπατζίδης, Λούτσος.

 

ΕΜΦΑΤΙΚΟ 4-1 ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Εμφατική νίκη του Π.Ο. Ελασσόνας με το ευρύ 4-1, επικρατώντας χωρίς πρόβλημα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Οι γηπεδούχοι με «το καλημέρα» έδειξαν τις διαθέσεις τους και κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς (…μόλις στο 15’ με 2-0), κάτι που τους «έδωσε αέρα» και βοήθησε για την εξέλιξη του αγώνα. Το νεανικό σύνολο του Ζήση Ζιάγκα που για ακόμη μία αγωνιστική άρεσε με την απόδοσή του, διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν αποτελεσματικό, είχε συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και δίκαια πήρε το χειροκρότημα των «ηρωικών» φιλάθλων, που αψήφησαν τον κρύο και τον παγωμένο αέρα στη διάρκειά του.
Οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν με εμφανείς αδυναμίες, προσπάθησαν φιλότιμα για κάτι καλό ιδίως στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν, απέναντι στη συνεχή πίεση του ΠΟΕ.
Ο αγώνας που έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ήταν «χορταστικός» σε γκολ και σε φάσεις.
Φάσεις – γκολ:
8’: Φάουλ των φιλοξενουμένων σε επικίνδυνη θέση. Το εκτελεί ο Κατσιανάκης στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.
11’: Ο Καραγκούνης εκτελεί κόρνερ, η μπάλα στα πόδια του Μπαρλαγιάννη Ν. που με ψύχραιμο δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
15’: Οι γηπεδούχοι «ορεξάτοι» συνεχίζουν να πιέζουν. Ο Νταμπώσης δίνει την μπάλα στον Καραγκούνη, που με ωραίο σουτ κάνει το 2-0 .
24’: Η μπάλα στους παίκτες του Αχιλλέα που προσπαθούν. Ο Γαγάρας προχωρά και σουτάρει υποχρεώνοντας τον Γούπο να μπλοκάρει σωτήρια.
42’: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ όταν από καλή θέση το άσχημο ψηλοκρεμαστό του Καραγκούνη φεύγει άουτ πάνω από την εστία του Κουτσογιαννούλη.
50’: Επικίνδυνη επίθεση των Φαρσαλινών, η μπάλα στα πόδια του Κούμπρια, που επιχειρεί σουτ αλλά ο έμπειρος Γούπος αποκρούει.
55’: Νέα προσπάθεια - ευκαιρία του ΠΟΕ, και το σουτ του Κυρίτση φεύγει μόλις κόρνερ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αχιλλέα, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό.
63’: Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη από την αριστερή πλευρά, και το μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ ξεγελώντας τον τερματοφύλακα καταλήγει στα δίκτυα, γράφοντας το 3-0, μέσα σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.
72’: Ωραία προσπάθεια του Αχιλλέα, ο δαιμόνιος Κούμπρια που «κλέβει» την μπάλα από τους Ελασσονίτες, προχωρά, δίνει την μπάλα στον Γαγάρα, ο τελευταίος στον Ζιώγα, που με ψύχραιμο σουτ μειώνει το σκορ σε 3-1.
76’: Νέα επικίνδυνη επίθεση των γηπεδούχων δημιουργεί αναστάτωση στον Αχιλλέα, με ωραία προσπάθεια του Καραγκούνη που δίνει την μπάλα στον νεοεισελθόντα Κωνσταντινίδη. Αυτός επιχειρεί σουτ που αποκρούεται προσωρινά από αμυντικό και ο Ματούλας με κοντινό σουτ γράφει το τελικό 4-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Νίτσας, Παραφέστας, Μπουρονίκος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπόσης (65’ Γκαντούνας), Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Κυρίτσης Αθ. (60’ Καλύβας), Πετάνη, Μπαρλαγιάννης (73’ Κωνσταντινίδης), Ματούλας, Καραγκούνης (84’ Χατζηβασίλης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Δανιλούλης): Κουτσογιαννούλης, Τσούλης, Κατσιανάκης, Τλούπας, Ζησόπουλος, Κομισόπουλος, Πετράκης (16’ Καναβός-77’ Γιαννουλόπουλος), Ταστεμερίδης (86’ Σαμαράς), Κουμπρία, Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου (28’ λ.τ. Ζιώγας).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ 4 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ
Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι στην Αγιά, όπου ο Δωτιέας έκαμψε την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου με 4-3 μετά από ανατροπή. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ομάδες είχαν από δύο αποβολές για τις οποίες εξέφρασαν πολλές ενστάσεις με αποτέλεσμα να υπογράψουν το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη, ενώ πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Κλούρα, ύστερα από σέντρα του Μάρκο.
Στο 16’ σημειώθηκε η πρώτη αποβολή για τον Αετό Μακρυχωρίου με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σουφχάρα για μαρκάρισμα στον Τσατσαλίδη. Το φάουλ εκτέλεσε ο Γελαλής ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 20’ στην ανατροπή, όταν μετά από σέντρα του Γελαλή ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1, όμως πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Αετός απάντησε με την κεφαλιά του Σιάτρα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (2-2).
Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους (στο 49’) ο Αετός είχε και δεύτερη αποβολή, με τον Μάρκο να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας του.
Στο 60’ ο Δωτιέας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαλαμώτης.
Στο 74’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τσατσαλίδης με πλασέ (είχε προηγηθεί η απόκρουση του Σταμέλου στο τετ -α- τετ του Βλάχου) έγραψε το 3-2, ενώ στο 90’ ο Κατσής μετά από ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι.
Στις καθυστερήσεις (90’+2’) ο Φουσίκας κέρδισε πέναλτι (από τον Ντελή ο οποίος αποβλήθηκε), διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Σκυβαλίδα.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Ρούσσος, Κορλός, Γούτος, Ποτόσογλου, Ντελής, Μπαλαμώτης, Κατσής, Βλάχος (75’ Γεωργοβίτσας), Φουκαλάς (60’ Χονδροδήμος), Τσατσαλίδης, Γελαλής (85’ Μουράτης)
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Μπέτσιος, Μάρκο, Σιάτρας, Σουφχάρας, Καλούσης, Κλούρας, Αντωνόπουλος, Γκαμπέτας (46’ Τσιαντούλης), Τζέκα (72’ Φουσίκας), Μπόντε (69’ Τσιούτσιας).

 

ΝΙΚΗ-ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟ
Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Τύρναβος μέσα στο Κιλελέρ με 3-1 επί της ομώνυμης ομάδας μετά από ανατροπή. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 26’ με τον Παλάσκα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετη άποψη. Έτσι αρχικά λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ισοφάρισαν με τον Ι. Μπάκο (μετά τον ωραίο συνδυασμό των Πατσιωτού-Κοκόμπελη), ενώ στο 62’ ο Ντονούδης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).
Τη νίκη των Τυρναβιτών σφράγισε στο 83’ ο Πατσιωτός, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Κατσαρός διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Δ. Κοτούμπα.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης Π., Μουρατάι, Παλάσκας, Κολιός, Καραμάνος, Αργύρης, Ζιόμπουρας, Ξηροκώστας, Παπαγιαννούλης (65’ Φορτομάρης), Κουσιώρας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ι. Φασέγκας): Χαλκιάς, Νταναβάρας, Κόκκας, Δασκαλόπουλος, Πρατσίλας, Καρράς, Ντουνούδης, Κατσαρός, Κοκομπέλης (67’ Μπάκος Κ.), Μπάκος Ι. (90’+1’ Τσεζμά), Πατσιωτός (88’ Ιωαννίδης).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της πρόσθεσε η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας με 3-0. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους καθώς μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κουτσοκέρα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις επιθετικά, κυρίως με τον Παπαδήμο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 67’ ο Βίδρας με πλασέ μετά από σέντρα του Αλεξίου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 73’ ο Αλεξίου μετά από πάσα του Μπαντή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Μπράμη.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Β. Φακίτσας (46’ Παπαϊωάννου), Τσούντσουρας (80’ Γεωργούλης), Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος (65’ Λάκης), Κοντοθανάσης (60’ λ.τ. Μπαντής), Βίδρας, Ιγγλέζος, Αλεξίου.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Ντάσκας (72’ Γουναράς), Περδίκης, Παραφέστας, Βαρλιάγκας, Παρασκευούδης (77’ Πλης), Σιάρκος, Παπαδήμος (60’ Μακρίδης), Φιλίππου (72’ Γκαραβέλης), Ντάλλας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass