Επέστρεψε στις νίκες η Κ-17 της ΑΕΛ

Με δύο γκολ του Κερίμ κέρδισε τη Λαμία 2-0

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2019 15:00

Του Χρήστου ΑρχοντούληΑνώτερη η Κ-17 της ΑΕΛ και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λαμίας με 2-1, σε αγώνα της 18ης ημέρας για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.
Οι «βυσσινί» σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν φιλότιμα και έδειξαν σημάδια βελτίωσης, κάτι που επισήμανε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός Κώστας Ταξιάρχης.
Τα δύο γκολ της ΑΕΛ σημείωσε ο Κερίμ, το πρώτο στο 30’ όταν εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σέντρα που έγινε και το δεύτερο στο 90’ + 4’, όταν βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε υποδειγματικά.


Ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα έχασαν οι παίκτες της ΑΕΛ, καθώς ο γκολκίπερ Τρόπουλος της Λαμίας αντέδρασε σωστά στα σουτ που επιχείρησαν.
Καλή η διαιτησία των κ. Στέφανου-Βάιου Καλαντζή, Δημήτρη Σακκά, Αλέξανδρου Αναστασίου (Θεσσαλίας).
ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Βασιλάκος, Ταμπόσης, Τσατσελάρι, Μπουζούκης, Ελέζι (68’ Τσέλιος), Αετόπουλος (76’ Κλεάνθης), Σούμπασης (80’ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Ζοτάι (89’ Χατζής), Κερίμ, Τσουμάνης.
ΛΑΜΙΑ (Καραπλής): Τρόπουλος, Γεωργούσης, Σπαθούλας, Σεΐτης, Τσιάτσος (82’ Τόλα), Γιαννακάκος, Ντζιός, Κωστάκος, Χύσκα (15’ λ.τ. Παλιαλέξης), Γεμενής (89’ Αναγνωστόπουλος), Ματθαίου.
* Στο τεχνικό τιμ της Λαμίας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Τιτακταπανίδης, ο οποίος κατάγεται από τα Βούναινα και θυμήθηκαν τα παλιά με τον Κώστα Ταξιάρχη αλλά και τον ανιψιό του Γιάννη Τσακμακίδη, προπονητή της ΑΕΛ Κ-19.
* Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο κ. Ταξιάρχης επισήμανε τα εξής: «Μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, τα παιδιά προσπάθησαν φιλότιμα και με τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ευελπιστώ πως θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Οφείλουμε όμως να κρατάμε χαμηλούς τόνους, μας ενδιαφέρει να αποκτήσουν τα παιδιά την επαγγελματική νοοτροπία και εκεί θα δώσουμε βαρύτητα, διότι μπορούν να δώσουν ακόμη πολλά».

ΗΤΤΑ ΤΗΣ Κ-19 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ
Εν τω μεταξύ, η Κ-19 της ΑΕΛ προχθές στο Κορωπί γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2, δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα.
Στο πρώτο ημίχρονο αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, ενώ στην επανάληψη αντέδρασε όπως έπρεπε και μείωσε στο τελικό 3-2.
Με τη συμπλήρωση 14 λεπτών αγώνα ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους «βυσσινί» και ο Σέχου από τα έντεκα μέτρα ευστόχησε, πετυχαίνοντας το 1-0.
Ο ίδιος παίκτης στο 18’ με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Ζωγραφάκη έκανε το 2-0 και στο 32’ ο Αθανασακόπουλος με μακρινό σουτ πέτυχε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Η ΑΕΛ στην επανάληψη βελτιώθηκε σημαντικά και στο 60’ ο Δημητρακούδης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-1, ενώ στο 82’ ο Μουξιός που βγήκε τετ-α-τετ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3-2).
Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας προσπάθησαν μέχρι το φινάλε να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφεραν για να πάρουν έστω και έναν βαθμό, αλλά τα μηνύματα που έστειλαν με την παρουσία τους στην επανάληψη είναι ενθαρρυντικά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Ταράσης): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης (46’ Παπαθανασίου), Σπίνος, Σκεντεράι (65’ Κώστας), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σέχου, Τζαβίδας, Σαμαράς (74’ Ηλιάδης).
ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Μυσιρλής, Δημητρακούδης, Μαλάκος, Τάρτας, Φουρκιώτης Χ., Μπάμης, Χαλάτσης (46’ Διγκόζης), Καμπέρης (80’ Βαφειάδης), Δάκτυλας, Πινακάς, Ζαχαράκης (60’ Μουξιός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass