ΠΑΕ ΑΕΛ:

Εκτός Λάρισας τη νέα σεζόν…

ΑΝ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 20:47

Δύο αιτήματα των κ. Σπανού, Γκαγκάτση για να ελεγχθεί και να κριθεί ακατάλληλο το AEL FC ARENA, δεν ενεργοποιήθηκαν, μετά από παρεμβάσεις των κ. Κούγια, Μάρκου, στο χθεσινό Δ.Σ. της Super League.


Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ, τονίζοντας πως αν δεν βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του AEL FC ARENA, η ομάδα κινδυνεύει να παίζει εκτός Λάρισας τη νέα σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:
«Τεράστιο θέμα εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ δημιούργησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) Δ.Σ. στη Super League.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σπανός ζήτησε από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League να ενεργοποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και αφού ελεγχθεί το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΛ το AEL FC ARENA από ειδική εταιρεία να κηρυχθεί ακατάλληλο και ακολούθως να ορισθεί ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕΛ –ΠΑΕ Ατρόμητος, σε ουδέτερο γήπεδο.
Με το αίτημα του Γιώργου Σπανού συντάχθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπό της κ. Μάκη Γκαγκάτση.
Μετά από αυτά τα δύο αιτήματα έγινε συζήτηση τουλάχιστον μίας ώρας με έντονη αντίδραση από τους κ. Αλέξη Κούγια και κ. Σωτήρη Μάρκου και τελικώς ο κ. Σπανός και ο κ. Γκαγκάτσης απέσυραν τα αιτήματά τους.
Είναι βέβαιο όμως ότι εφόσον η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA δεν βελτιωθεί με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και με τη δημιουργία έργων υποδομής σε αυτό με κόστος τουλάχιστον 300.000€ η ΠΑΕ ΑΕΛ από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκτός Λάρισας».

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε τα εξής:
1/ Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ής αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
2/ Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.
3/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.
4/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass