Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 15:32

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dikisports.blogspot.com ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου διαιτητή Θανάση Τζήλου. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League, ο οποίος νοίκιασε το λευκό Polo που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Η ταυτοποίηση έγινε, όπως αναφέρεται, με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής Οδού.

Ο Μάριος Φουρκιώτης στον Θησέα Αγριάς

Στον Θησέα Αγριάς θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μάριος Φουρκιώτης αφού αποχώρησε από την ομάδα νέων της ΑΕΛ λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων (είναι μαθητής Γ' Λυκείου στον Βόλο) . Πάντως παρά την αποχώρησή του ευχαρίστησε αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε στην Κ17 όπως τον Ζήση Ζιάγκα, τον Γιάννη Παπαϊωάννου, τον Οδυσσέα Κλάρα ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου που τον είχε καλέσει στην πρώτη ομάδα.

«Μετακομίζει» στο Ηράκλειο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται το «σπίτι» της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος επιβεβαίωσε ότι η έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το Παγκρήτιο Στάδιο. Μετά τη συνάντηση που είχε με τοπικούς φορείς στο Ηράκλειο, αλλά και την ΕΠΣΗ, ο επικεφαλής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε χαρακτηριστικά: «Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι' αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο». Υπενθυμίζεται ότι η «γαλανόλευκη» θα δώσει τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του EURO 2020 τον Ιούνιο, όταν θα υποδεχθεί την Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass