Εκλογές στον ΣΔΠΛ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2019 15:42

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17.00, στα γραφεία του στην οδό Πανός 14 (4ος όροφος), Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Εκλογή Προεδρείου (Πρόεδρος-Γραμματέας) -Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης, περιόδου από 1/1/2018 έως 1/1/2019 -Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής -Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του Καταστατικού του Συνδέσμου (άρθρο 14 - παρ. 7). Η Γενική Συνέλευση θεωρείται σε απαρτία όταν σ' αυτή παρίστανται πλέον του 1/2 του συνόλου των μελών του Συνδέσμου, που είναι γραμμένοι στο Μητρώο μελών και έχουν δικαίωμα ψήφου. Ειδικότερα: 1. Για να συμμετάσχουν τα μέλη στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύνδεσμο. 2. Όσα από τα μέλη του Συνδέσμου επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, οφείλουν να υποβάλουν εγγράφως προς την αποχωρούσα Διοίκηση του Συνδέσμου, την υποψηφιότητά τους, 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Για τον λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να την καταθέτουν στα γραφεία του Συνδέσμου από την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και μέχρι την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, που θα είναι ανοιχτά για τον λόγο αυτό, τις ώρες από 18.00 έως 20.00. -Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη από το Καταστατικό απαρτία μελών την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα επαναληφθεί, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό του Συνδέσμου, την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, δύο ώρες αργότερα, δηλαδή στις 19.00, χωρίς άλλη πρόσκληση, οπότε η Γενική Συνέλευση θεωρείται ότι έχει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό μελών που παρευρίσκονται σε αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass