Ο Φωτιάδης διαιτητής στον αγώνα ΑΕΛ - Αρης

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2019 15:29

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου θα διευθύνει το σαββατιάτικο (19/1) ματς του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ, ενώ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα.

Ο 38χρονος ρέφερι, ύψους 1.88, Φώτης Φωτιάδης, από τον Σύνδεσμο Καστοριάς, στο επάγγελμα μηχανικός στα πυροσβεστικά αεροπλάνα καναντέρ, στο Σέδες, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 17:15 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2015-2016, στο πρωτάθλημα της Football League, στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Λαμία 3-0 (26/09/2015), στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, στην εντός έδρας νίκη επί του Απόλλων Σμύρνης με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και επίσης στην εκτός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα με 3-0 (27/04/2016) για την 30ή αγωνιστική. Βοηθοί του ο Νίκος Σάββας από τον Σύνδεσμο Σερρών και ο Ανδρέας Μεϊντανάς από τον Σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την Ένωση Αχαΐας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Ταπαντζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα «σφυρίξουν» στις αναμετρήσεις για τη 17η αγωνιστική της Super League είναι οι εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/1

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)

19:00 Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός: Λάμπρου (Εύβοιας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δέτση (Αθηνών) 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων)

19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1

15:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κοτσάνης (Δράμας), Βασιλόπουλος (Εβρου), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

17:15 ΑΕΛ-Αρης: Φωτιάδης (Καστοριάς), Σάββας (Σερρών), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Ταπατζάς (Θράκης)

19:00 Ξάνθη-Ατρόμητος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής)

19:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Φωτιάς (Πέλλας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Αγαδάκος (Πειραιά)

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/1

19:00 Λαμία-Παναθηναϊκός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass