ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το... Eurogroup της ΑΕΛ

* Μετά από πολλές ώρες και μαραθώνιες ομιλίες και απαντήσεις μελών και υποψηφίων

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Του Κ. Γκιάστα

Κάτι από τις μαραθώνιες συσκέψεις του Eurogroup φαίνεται πως ζήλεψαν τα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, καθώς χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση της διοίκησης που περιελάμβανε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό όπως και την εκλογή της νέας διοίκησης.

Αρχικά ο κ. Λιντέρης έκανε τον απολογισμό του τμήματος στίβου αναγνωρίζοντας το λάθος του να συνεχίσει εντελώς μόνος του την ώρα που είχε και τη γυναικεία ομάδα. «Αν υπήρχε άλλο ένα άτομο θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα» υπογράμμισε. Εν συνεχεία ο κ. Βαλλιάκος μίλησε για το βόλεϊ και στάθηκε στην επανέναρξη του τμήματος από το απόλυτο μηδέν καθώς είπε πως δεν υπήρχαν ούτε μπάλες.

Ο κ. Νάκας έκανε τον απολογισμό για το μπάσκετ υπογραμμίζοντας πως το μπάτζετ αν και ξεπέρασε τις ογδόντα χιλιάδες ευρώ ήταν «με πάση γνώση το 4ο μεγαλύτερο στην κατηγορία αλλά παρόλα αυτά απέδωσε τα μέγιστα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο η ομάδα να βελτιώνεται σε σχέση με πέρυσι. Η ΑΕΛ θεωρείται από τις πλέον υγιείς ομάδες στην Ελλάδα. Πλέον αντιπροτείνονται παίκτες...» τόνισε μεταξύ άλλων. Για τη νέα σεζόν υπολόγισε πως το μπάτζετ θα ανέβει σε εξαψήφιο νούμερο.

Για το ποδόσφαιρο τον απολογισμό έκαναν οι κ. Σοφός και Χολέβας «κύρια προσπάθεια ήταν η τροφοδότηση της ομάδας της ΑΕΛ και η ατομική βελτίωση των αθλητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν ήταν άμεσος στόχος μας να γεμίσουμε την τροπαιοθήκη μας και αυτό γιατί μετά από δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο τον απολογισμό έκανε ο κ. Λιντέρης υπογραμμίζοντας πως ενώ στόχος ήταν η αξιοπρεπής παρουσία ήρθε η άνοδος.

Κάπου εκεί τον κατηγόρησε ο κ. Ολύμπιος για τρυφερές σχέσεις με αθλήτρια του συλλόγου. Ο κ. Λιντέρης το χαρακτήρισε αυτό προσωπική επίθεση που δεν έχει σχέση με τη διαδικασία.

Τέλος οι κ. Κυριακού και Τριανταφύλλου έκαναν τον απολογισμό του σωματείου.

Στο τέλος του συγκεκριμένου μέρους εγκρίθηκαν ομόφωνα τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός.

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Εν συνεχεία είχαν μερικά λεπτά στη διάθεσή τους για να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων είπαν:

Ηλίας Παλαιοχωρλίδης: «Η ΑΕΛ να ξαναγεννηθεί από τα κομμάτια της και να φτάσει εκεί που της αξίζει. Θέλουμε μια ΑΕΛ ανεξάρτητη».

Αντώνης Τσαγκάλης: «Έκανε λάθη η προηγούμενη διοίκηση αν και όλοι όσοι ασχολούνται με την ΑΕΛ θέλουν το καλό της ομάδας. Εμείς όμως θέλουμε να πετύχουμε εκεί που οι προηγούμενοι δεν τα κατάφεραν».

Τάσος Σουφλιάς: «Μήπως έχουμε μεταλλαχτεί σε ποδοσφαιρική ραγιαδούπολη και περιμένουμε έναν μεσσία να μας σώζει όπως ένας Πηλαδάκης και ο Πλεξίδας; Πάντα υπήρχαν αντιθέσεις αλλά αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να το ξαναζήσουμε. Μια από τις αιτίες ήταν η κακή διαχείριση των ερασιτεχνών».

Σάκης Βράκας: «Να μην διασπαστούμε αλλά να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Οι νομικοί της ερασιτεχνικής έκαναν λάθη στο θέμα της αδειοδότησης και ο νοών νοείτω».

Γρηγόρης Σοφός: «Το σωματείο δεν θέλει αρχηγούς αλλά εργάτες».

Χήστος Γενιτσεφτσής: «Είμαι 20 χρόνια επαγγελματίας και είναι απαράδεκτο το γεγονός πως δεν μοιράστηκαν εγγράφως οι απολογισμοί».

Γιώργος Ζαχαρής: «Έβαλα υποψηφιότητα για να ανακτήσει το σωματείο τη χαμένη του ταυτότητα. Η παλιά διοίκηση οδήγησε το σωματείο ξεφεύγοντας από τη φιλοσοφία του».

Γιώργος Βαλλιάκος: «Όλοι είμαστε ΑΕΛ και είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε όπου μας ζητηθεί. Έτσι κι εγώ έτρεξα όπου μου ζητήθηκε και αυτό θα συνεχίζω να κάνω».

Θωμάς Δάσιος: «Χρειάζεται ομόνοια και κοινή προσπάθεια»

Άννα Γάτσιου: «Πιστεύω πως η διοίκηση χρειάζεται ανανέωση και η παλιά διοίκηση σύνδεσε την πορεία της με τον κ. Πλεξίδα και όλοι ξέρουμε τι έγινε».

Ζήσης Παπακωνσταντίνου: «Συμμετέχω γιατί μπορώ να προσφέρω και γιατί τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης είναι καθαρά και αμόλυντα».

Νίκος Λιντέρης: «Όταν τελειώσουν οι εκλογές θα πρέπει να μείνουν κάποιοι για να τρέξουν για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Αυτά πρέπει να κοιτάμε».

Γιάννης Μπιώτης: «Με προβληματίζει που δεν ασχολούμαστε με τα τμήματα και μόνο με το 10% της ΠΑΕ. Να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί».

Δημήτρης Χολέβας: «Καλή η κριτική αλλά όταν βάζεις τον προσωπικό σου χρόνο και τρίβεσαι είναι πολύ διαφορετικά». ΄

Λάμπρος Ιωακείμ: «Κύπελλο, πρωτάθλημα, υποβιβασμοί, μα η καρδιά μου θα ‘ναι για πάντα βυσσινί».

Νίκος Κυριακού: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την προσφορά τους»

Γιώργος Νάκας: «Είμαστε και εμείς ερασιτέχνες διοικητικοί και ότι λάθη έγιναν ήταν απειρίας. Καλά τα λόγια περί ενότητας αλλά βλέπουμε προσωπικές επιθέσεις».

*Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο κ. Καζάνας ενώ γραμματέας ήταν η κ. Αθ. Τσακνάκη. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass