Αρχίζουν οι μονομαχίες για τους «16» του Κυπέλλου

Ο ΣΕΖΟΣ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΛ- ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 16:07

Με στόχο να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι τέσσερις «μεγάλοι» της Super League αγωνίζονται εκτός έδρας στους πρώτους αγώνες για τη «φάση των 16».

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, μαζί με την ΑΕΚ, έχουν το πιο εύκολο έργο, καθώς φιλοξενούνται από Παναχαϊκή και ΑΟΧ Κισσαμικό, αντίστοιχα, και είναι τα λογικά φαβορί για ένα σκορ ασφαλείας ενόψει του δεύτερου αγώνα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη, όπου πριν από μερικές εβδομάδες για το πρωτάθλημα, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ομώνυμη ομάδα, που είναι ικανή να δυσκολέψει και πάλι τους «ερυθρόλευκους». Δύσκολο έργο έχει και ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από τη Λαμία, ενώ ο ΟΦΗ έχει προβάδισμα στο ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη, Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος. Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 5ης φάσης των πρώτων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνουν από σήμερα έως την ερχόμενη Πέμπτη. Ο 38χρονος ρέφερι, Θανάσης Σέζος, από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει αύριο στις 17:15 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του θα είναι ο Σταύρος Σίπκας από τον σύνδεσμο Σάμου και ο Νίκος Σάββας από τον σύνδεσμο Σερρών. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-2018, στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο Παναιτωλικού, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Supeleague (26/11/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 3-1, την εκτός έδρας ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη με 2-0, για το Κύπελλο Ελλάδας (10/01/2018) στα Πηγάδια και στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά (25/02/2018), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και στην εντός έδρας ισοπαλία με Λαμία 1-1 (05/05/2018) στο AEL FC ARENA. Αναλυτικά οι ορισμοί:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Φωτιάς (Πέλλας), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), παρ.: Τικοζόγλου (Μακεδονίας) 17:00 Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Κωνστάντιος (Ευβοίας), 4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ.: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου) 17:15 Ξάνθη – Ολυμπιακός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας) 19:30 Εργοτέλης – ΟΦΗ: Βρέσκας (Πιερίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας),4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)

ΑΥΡΙΟ

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) 17:15 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Σέζος (Κιλκίς), Σίπκας (Σάμου), Σάββας (Σερρών), 4ος: Δραγούσης (Κιλκίς), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαίας) 19:30 ΑΟΧ-Κισσαμικός – ΑΕΚ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Πέμπτη (10/1)

19:30 Λαμία – Παναθηναϊκός: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κούλα (Ξάνθης), Μπαλτάς (Αχαΐας),4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), παρ.: Καρατζάς (Εύβοιας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass