ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έρχεται σήμερα ο Ντόστανιτς

*Βοηθός του πιθανότατα ο Κώστας Κατσάρας

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2015 8:10

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Σήμερα αναμένεται στη Λάρισα ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς για να έχει άμεση συνεργασία για τα άτομα που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας που γίνονται και πολλές απ’ αυτές δεν ανακοινώνονται αφού πρέπει να πάρουν και την έγκριση του προπονητή.

Συνεργάτης  πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι τελικά ο Κώστας Κατσάρας που έχει πέρασμα από την ΑΕΛ σαν παίκτης και σαν προπονητής. Μάλιστα υπήρξε και προπονητής της πρώτης ομάδας.

Θωρείται ότι γνωρίζει προσωπικά καταστάσεις στην ομάδα και θα βοηθήσει τον Σέρβο τεχνικό στον τομέα αυτό. Ο Κατσάρας τα τελευταία δυο χρόνια ήταν προπονητής στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Από κει και πέρα για προπονητή τερματοφυλάκων φαβορί είναι ο Βαγγέλης Τσότσας που είχε δουλέψει στον Τύρναβο την εποχή που προπονητής ήταν ο Αγγ. Διγκόζης.

Γενικά δείχνει να υπάρχει προτίμηση στον λαρισινό χώρο τόσο για να υπάρχει το στοιχείο της εντοπιότητας όσο και να μην επιβαρύνεται η ομάδα με έξοδα διαμονής και διατροφής.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και ήδη έχουν συμφωνήσει με παίκτες αλλά λόγω ότι δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια αποφασίσθηκε να τηρηθεί «σιγή ιχθύος». Το θέμα της τραπεζικής αργίας έχει «παγώσει» τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Η πρώτη της ομάδας πιθανότατα θα γίνει στις 26 Ιουλίου ενώ οι πρώτες κινήσεις για το τεχνικό τιμ και τις μεταγραφές αναμένονται εντός της εβδομάδας. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στη Λάρισα, ενώ προγραμματισμός για φιλικά παιχνίδια ακόμα δεν υπάρχει..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass