Ανανεώνει αύριο και με τον Ντέλετιτς η ΑΕΛ

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2018 22:16

Τον βασικό κορμό της ομάδας θέλει να διατηρήσει και τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ, όπως έδειξε με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών Αντονι Φατιόν και Νίκου Γκόλια, οι οποίοι έχουν σημαντική προσφορά από την ημέρα που αγωνίζονται, με τη βυσσινί φανέλα.

Αύριο όπως έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, σειρά θα πάρει και ο Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος θα συναντηθεί με τον κ. Κούγια και καθώς έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, το τυπικό μένει για να γίνει η επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας.

Ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, αναμένεται πως και το 2019 θα είναι το ίδιο δυνατός όπως μέχρι τώρα, που επίσης έχει προσφέρει πολλά με την παρουσία του.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Σικάβκα και Σετσέροβιτς, προπονήθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τους «βυσσινί» το 2019 θα είναι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος, αγώνας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στο AEL FC ARENA.

Οι παίκτες της ΑΕΛ θέλουν όπως και πέρυσι να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Κύπελλο Ελλάδας, γι' αυτό και στο ματς με την Τρίπολη θα επιδιώξουν να πετύχουν ένα σκορ ασφαλείας, που θα δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης για τον επαναληπτικό στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κατά τα άλλα, σε δύο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ έκανε αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής τους.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια που έχει οριστεί για τις 8 Ιανουαρίου αντί για τις 19:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί θα ξεκινήσει τελικά στις 17:15, ενώ ο αγώνας ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00 θα διεξαχθεί τελικά στις 19:30. Κανονικά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, στις 17:15 θα γίνει ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από κανάλι του Cosmote TV. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16»:

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος

17:00 Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ

17:15 Ξάνθη - Ολυμπιακός

19:30 Εργοτέλης- ΟΦΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος

17:15 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

19:30 ΑΟΧ/Κισσαμικός - ΑΕΚ

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

19:30 Λαμία – Παναθηναϊκός

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass